LiigaPloki-Puijo Wolley

keskiviikko 14.12. klo 18.30 Pihtipudas-Sali

LiigaPloki pelaa keskiviikkona viimeisen Mestaruusliigan kotipelinsä ennen joulutaukoa. Vastustajaksi saapuu Mestaruusliigan syyskauden yllätysjoukkue, sarjassa toisena oleva Puijo Wolley.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat lokakuussa Kiuruvedellä, jossa Puijo kaatoi sairastumisten takia vajaalla rosterilla pelanneen LiigaPlokin erin 3-1.

Keskiviikon pelissä nähdään kova taistelu sarjapisteistä. Puijo Wolleylla on alla 3-0 voitto Jymy Volleysta Suonenjoella pelatusta ottelusta.

Kotijoukkue on tahkonnut sarjassa tähän mennessä seitsemän viisieräistä peliä, niistä kaikki kuusi kotiotteluaan. Syyskaudella joukkuetta ovat vaivanneet sairausaallot kuten viimeisessä lauantaina pelatussa Oriveden pelissä. LiigaPlokin kokoonpano Puijoa vastaan on vielä arvoitus. Päävalmentaja Kim Buchwaldin johtama joukkue lähtee kuitenkin haastamaan Puijo Wolleyta. Kotijoukkue tarvitsee nyt tuekseen vahvasti saada kannustavan katsomojoukon.

Kim Buchwaldin kommentti:

– Kun joukkueella oli huono peli, kuten meillä lauantaina, on aina hienoa, että uusi peli on tulossa vain muutaman päivän kuluttua. Olemme erittäin innoissamme voidessamme todistaa, että olemme paljon parempi joukkue. Vaikka tulokset eivät ole viime aikoina menneet haluamallamme tavalla, olemme silti täynnä luottamusta. Meillä on ollut huonoa onnea loukkaantumisten ja koronaviruksen vuoksi, mutta emme keksi mitään tekosyitä. Tiedämme, että olemme parempia kuin mitä näytimme viikonloppuna. Joten nyt olemme erittäin motivoituneita tarjoamaan faneillemme mahtavan ottelun Puijoa vastaan