Otteluennakko LiigaPloki-LP Viesti 3.12. klo 17.00 Pihtipudas-sali

LiigaPloki pelaa tulevana viikonloppuna tuplapelit Pihtipudas-salissa. Lauantaina kotijoukkueen pelikunnon tulee testaamaan Tomi Lemminkäisen luotsaama LP Viesti.  Salolaisjoukkue on uudistunut viime kaudesta ja on täynnä nuoria lupauksia.

Odotettavissa on jännittävä ja tasainen kamppailu. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Salossa kotijoukkue LP Viesti voitti erin 3-2. Sarjataulukossa salolaiset ovat saalistaneet kolme pistettä enemmän kuin yhden ottelun vähemmän pelannut LiigaPloki.

LP Viestin tärkein pelaaja kauden alkupuolella on ollut liigan pistepörssiä johtava hakkuri Saana Lindgren.  Hollantilainen yleispelaaja Dagmar Boom ja vasta 16-vuotias Iina-Reetta Kaikkonen ovat olleet libero Netta Laaksosen ohella LP Viestin kantavia voimia.

LP Viesti pelasi keskiviikkona Israelissa Challenge Cupin ottelun.  Näkyykö kiireinen aikataulu matkusteluineen joukkueen otteissa? Onko LiigaPloki löytänyt lääkkeet LP Viestin kukistamiseen?

LiigaPlokin päävalmentaja Kim Buchwald odottaa tulevaa ottelua innokkaana:

Edellisessä Viesti-pelissä Salossa onnistuimme torjumaan heidän hakkurinsa Saana Lindgrenin. Meidän kannaltamme valitettavasti yleispelaaja Dagmar Boom pelasi silloin upean pelin. Emme pystyneet pysäyttämään häntä, joten tällä kertaa toivomme oppineemme viime ottelusta jotakin. Myös LP Viestillä on tietoa ensimmäisestä pelistämme, joten ottelussa kohtaavat kaksi hyvin valmistautunutta joukkuetta. Passipelin onnistuminen on meille avainasemassa tässä kamppailussa, mikä on varmasti ratkaiseva tekijä kotivoiton saavuttamisessa.

Otteluisäntänä Abo Wind Oy

Otteluennakko LiigaPloki-LP Kangasala sunnuntaina 4.12. klo 17.00 Pihtipudas-Sali

Tulevan viikonlopun toisessa pelissään LiigaPloki lähtee haastamaan liigajohtaja LP Kangasalan, joka on hävinnyt ainoastaan kaksi kymmenestä ottelustaan. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Kangasalaa kovan taistelun jälkeen LP Kangasalan 3-1 voittoon.

Kangasalan yleispelaajan Emmi Riikilän kausi päättyi ikävään loukkaantumiseen. Sen myötä nuoren yleispelaaja Iida Pölläsen rooli on kasvanut merkittävästi. Hakkuri Neea-Maria Joki on pelannut vahvasti ja on  yleispelaaja Roosa Heikkiniemen kanssa tavoin vahva myös syöttäjänä.

LiigaPlokin on onnistuttava avauskohtaamista paremmin hyökkäyspelissään sekä aloitussyötöissään, jotta mahdollisuudet sarjapisteisiin avautuvat.

LP Kangasala hävisi keskiviikkona OrPolle ja ennen LiigaPloki-ottelua se käy lauantaina Rovaniemellä ArVon vieraana.

Pystyykö LiigaPloki haastamaan sarjakärjen sunnuntaina? Odotettavissa on nautittavaa lentopalloa Suomen huipulta. Sitä kannattaa tulla katsomaan Pihtipudas-saliin.

LiigaPlokin päävalmentaja Kim Buchwald kommentit: -Tämä on ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun pelaamme kaksi ottelua peräkkäisinä päivinä, joten se on jännittävää. Pelasimme Kangasalaa vastaan vähän aikaa sitten, joten suurin osa taktiikoista on samoja. Tietysti teemme pieniä muutoksia, mutta yleisesti ottaen pelasimme hyvän ottelun heidän kotikentällään, joten meidän ei tarvitse muuttaa paljon voittaaksemme tällä kertaa. Hyökkäyksemme on tärkein osa ottelun hallintaa, joten fanit voivat odottaa näkevänsä aggressiivisen kotijoukkueen.

Otteluisäntänä Keskimaa