OrPo-LiigaPloki 0-3 (25-19, 25-17, 25-19)

LiigaPloki ei saanut peliään kulkemaan vierasottelussa Oriveden Ponnistusta vastaan. OrPo otti heti ohjat käsiinsä pihtiputaalaisten tuskaillessa nostopelin kanssa. Kun aloitukset eivät nousseet, myös hyökkäyspeli kangerteli 16 suoran hyökkäysvirheen muodossa. Hienon ottelun pelannut Nea Luntamo pyöritti OrPon passipeliä mallikkaasti ja siivitti joukkueensa selkeään voittoon.

Lauren Matias merkkautti kohtuullisen normaalit lukemat 10/+7.  Ottelun ilopilleri oli kolmanteen erään vaihdosta tullut Sara Piippo. Sara ehti rohkeilla otteilla  tekemään yhteen erään lukemat 6/+3, hyökkäysprosentin ollessa 57 (7 hyökkäystä 4 tappoa). Passarin paikalle toisessa erässä tullut Noora Hakonen selvisi urakastaan hyvin.

Sara Piippo

Valmentaja Valtteri Jääskeläisen kommentit:-Otteluun valmistautuminen sujui normaalisti ja alkuasetelma piti olla kunnossa. Pallo ei noussut ja peli kaatui sen jälkeen runsaisiin virheisiin. Vastustaja pelasi tänään hyvin. Täytyy nopeasti nollata tilanne ja saada lauantaille Vampula-peliin rivit kuntoon. Positiivista tänään oli nuorten hyvä ote. Sara tuli kolmanteen erään loistavasti ja Noora selvisi kakkos- ja kolmoserästä kunnialla.

MVP: Oriveden palkintoraati palkitsi LiigaPlokin parhaana Lauren Matiasin.

OTTELUTILASTO