Pisteetön reissu Parolaan

Hämeenlinnan Lentoapallokerho – LiigaPloki 3-0 (25-23, 25-19, 25-14)

LiigaPloki hävisi vieraspelinsä Hämeenlinnan Lentopallokerhoa vastaan suoraan kolmessa erässä. Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Parolan Juteinikeskuksessa.  Matalahko sali aiheutti jonkin verran päänvaivaa puolustustilanteissa. ei oikein saanut konettaan käyntiin missään vaiheessa ja Hämeenlinnan vahva torjuntapeli varsinkin ensimmäisessä erässä (9 torjuntaa) tylsytti pihtiputaalaisten hyökkäysrakentelua. Tilanteessa 21-12 Taija Tikan syöttövuoro oli vielä kääntää erän kulun ja LiigaPloki nousikin tilanteeseen 23-22 ja 24-23. Kiri ei kuitenkaan vienyt erävoittoon asti.

Toinen erä oli pitkälti ensimmäisen toisinto. LiigaPlokin kiri ei riittänyt 15-19 lukemia pitemmälle. Kolmannen erän alussa kotijoukkue karkasi etumatkalle ja erän voistosta ei päässyt syntymään todelllista taistelua.

LiigaPlokin parhaan palkittiin vahvasti pelannut keskipelaaja Taija Tikka 14(+13). Tikan hyökkäystehot olivat 89%, kun hän onnistui yhdeksässäm hyökkäysyrityksessään peräti 8 kertaa.

Torjunnat ottelussa Hämeenlinnalle 14-8, hyökkäyspisteet 36-33, LiigaPloki teki 14 hyökkäysvirhettä, Hämeenlinna vain 4. Ässäsyötöt Hämeenlinna 7, virheet 3, LiigaPloki 6 ässää, 7 virhettä.

LiigaPloki pelaa ensi viikonvaihteessa vierasottelun LP Viestiä vastaan. Seuraavat kotiottelut Pihtipudas-salissa keskiviikkona 8.2. Orivesi ja lauantaina 11.2. Puijo Wolley.

Kim Buchwaldin kommentit: Olemme pelanneet viimeiset pelit hyvin. Välillä joukkueelle tulee huono peli. Tänään oli sellainen päivä. Seuraavaa koitosta kohti mennään eikä tämä aiheuta ylireagointia.