Pölkky piti kotitaikansa,sarja katkolla sunnuntaina

Pölkky Kuusamo – LiigaPloki 3-1 (25-4, 20-25, 23-25, 23-25)

Ottelun ensimmäinen erä oli erikoinen. Kotijoukkue Pölkyllä onnistui kaikki ja LiigaPlokilla ei kerrassaan mikään. Taululla oli nopeasti Mestaruusliigassa harvinaiset lukemat 25-4. Mutta niinkuin monta kertaa tällä kaudella, LiigaPloki nousi kuitenkin peliin mukaan toisessa ja pitkälle erätauolle lähdettiin erävoittojen ollessa tasan.

Kolmattakin erä LiigaPloki hallitsi alussa, mutta Pölkky hivuttautui loppumetreillä ohi. Neljäs erä oli myös huipputasainen. Tilanteessa 23-23 Kristin Luxin hyökkäys tuomittiin leveäksi ja se toi Pölkylle ottelupallon, joka päätti ottelun Pölkyn eduksi.

LiigaPlokin parhaana palkittiin libero Emilia Joensalo.

OTTELUTILASTO

Ottelusarja jatkuu sunnuntaina Pihtiputaalla.

Tervetuloa kannustamaan LiigaPlokia Pihtipudas-saliin. Voit tukea myös ostamalla pääsylippuja Lippu.fi palvelusta. OSTA TÄSTÄ LINKISTÄ

OSTA VIP-KAUSIKORTTI NYT!

VIP-kausikortti 2023-24 maaliskuun loppuun asti ennakkohintaan 199,- (norm 250,-)

Maksu LiigaPlokin tilille FI66 5345 0820 0213 95  (viitenumero 2024) Kaupan päälle Stanno-reppu!