Puolivälierät alkoivat Kangasalan voitolla

LP Kangasala-LiigaPloki 3-0 (25-20, 25-23, 25-17)

LP Kangasalan torjuntapeli oli voiton avain, kun se kaatoi kotonaan LiigaPlokista.

Avausseitsikot:
LP-Kangasala: Jalonen, Pöllänen, Ahtola, Joki, Rekola, Laukkanen ja Penttilä (lib)
LiigaPloki: Hakonen, Ellis, Rasinperä, Kenjalo, Kähkölä, Rammensberg ja Joensalo (lib)

Ensimmäistä erää hallitsi kotijoukkue tehokkaamilla ja vähäisimmillä omilla virheillään. Kuitenkin LiigaPloki sinnitteli, mutta onnistumisia tuli vain ajoittain.

Toiseen erään LiigaPloki lähti räväkästi, se johti jo selkeästi 7-2 ja pelasi hyvällä tasolla. Passari Noora Hakonen onnistui passipelissään ja LiigaPloki rikkoI aloituksillaan Kangasalan vastaanottoa.  Duska Kenjalo (LiigaPlokin parhaana palkittu) teki kaksi ässää samalla syöttövuorolla. Loppuerä sujui  joukkueilta tasatahtiin.  LP Kangasalan parhaana palkittu hakkuri Neea-Maria Joki  käänsi onnistumisillaamn erän lopulta kotijoukkueelle 25-23.

Kolmas erä alkoi Kangasalan selkeässä 8-2 johdossa. LiigaPlokin päävalmentaja Hakan Can Turan oli käyttänyt tilanteessa jo molemmat aikalisänsä. Kaley Rammelsbergin hyvien aloitusten kautta LiigaPloki nousi tilanteesta 4-12 tilanteeseen 10-12. Loppuerässä Kangasala oli LiigaPlokia tehokkaampi varsinkin torjunnassa. Ottelussa LP onnistui 16 kertaa torjumaan LiigaPlokin, vierasjoukkueen torjuntasaldo  jäi viiteen. Joukkueet kohtaavat uudelleen perjantaina Pihtiputaalla.

Duska Kenjalo: – Tänään oli hyviä hetkiä, mutta oli huonojakin. Hyökkäys- ja syöttöpelimme toimi. Puolustuspelimme vaatii parantamista.

Hakan Can Turan: – Tänään oli kova taistelu, toisessa erässä oli meillä hetkemme, emme tällä kertaa onnistuneet. Perjantaina taistelu jatkuu.

Parhaat pisteiden tekijät: Kenjalo 14/+13, Ellis 14/+0, Rammelsberg 9/+5