Runkosarja päätökseen, puolivälierät alkavat!

Pölkky Kuusamo-LiigaPloki 3-0 (25-15, 25-20, 25-22)

LiigaPloki ei pystynyt kartuttamaan pistetiliään sarjajohtaja Pölkky Kuusamon kotisalissa. Runkosarjan voiton jo hyvissä ajoin varmistanut Pölkky vei ottelun nimiinsä suoraan kolmessa erässä. Ottelu oli LiigaPlokille hurjan peliruuhkan myötä viides kymmenen ja kuudes viidentoista päivän sisällä!

Pihtiputaalaiset olivat toisessa ja kolmannessa erässä hyvin taistelussa mukana vielä kahdenkymmenen pisteen tienoilla, mutta erien lopuilla keskittymisen pieni herpaantuminen vei mahdollisuudet erävoittoihin.

Päävalmentaja Hakan Can Turan: Menetimme keskittymisemme erien lopuilla. Tämä oli kuudes peli viiteentoista päivään, joten on inhimillistäkin, että näin voi käydä. Pölkky pelasi tänään vahvasti. Nyt palauttelemme henkisesti ja fyysisesti ja aloitamme uuden taistelun keskiviikkona.

Parhaana palkittu MVP Emma Ellis: Taistelimme tänään ja opimme tästä pelistä playoffeja varten.

LiigaPlokin runkosarjasijoitukseksi tuli seitsemäs, kun OrPo nousi sen ohitse voittamalla Arctic Volleyn.

LiigaPlokin puolivälierävastus on runkosarjassa toiseksi sijoittunut LP Kangasala. Ottelusarja alkaa keskiviikkona 13.3. vieraspelillä Kangasalla. Pihtipudas-salissa pelataan perjantaina 15.3. Ottelusarja jatkuu sunnuntaina 17.3 Kangasalla ja tarvittaessa Pihtiputaalla tiistaina 19.3. ja torstaina 21.3. Kangasalla. Välieriin pääsyyn tarvitaan kolme otteluvoittoa.