OrPo – LiigaPloki 3-1 (25-14, 21-25, 25-23, 25-23)

LiigaPloki ei saanut kartutettua pistetiliään Oriveden vierailulla. Ottelun alku oli pihtiputaalaisille painajaismainen, kun vastaanoton kangerrellessa erä oli nopeasti ohi. Toinen erä alkoi kotijoukkueen hallinnalla, mutta LiigaPloki nousi takamatkalta erävoittoon Aliisa Kähkölän hyvällä syöttövuorolla. Myös Silvia Pertensin hyvä erä 8 (+7) auttoi asiaa.

Kolmas ja neljäs erä olivat tasaista taistelua ja LiigaPlokilla oli niissä johtoasemat, mutta erien lopulla tulleet virheet veivät mahdollisuuden sarjapisteisiin. Muutama tuomaritulkinta ratkaisupalloissa kuumensi pihtiputaalaisjoukkueen tunteita.

Päävalmentaja Mikko Pesosen kommentti: Ensimmäisessä erässä ei oltu valmiina ja siinä ei onnistunut mikään. Sitten saatiin otetta peliin ja toinen erä voitettua. Kolmannessa ja neljännessä erässä oltiin loppuvaiheissa pehmeitä ja sorruttiin virheisiin. Tehtiin “hasardiratkaisuja” hyökkäyspelissä, jä sählättiin. Oltiin hyvin mukana, mutta ei osattu voittaa.

OTTELUTILASTO

LiigaPlokin tiukka otteluputki jatkuu ensi keskiviikkona 8.12. kotiottelulla Jymy Volleytä vastaan. Otteluissa on toistaiseksi voimassa koronapassivaatimus.