Taistelupiste Rovaniemeltä

Arctic Volley – LiigaPloki 3-2 (23-25, 25-19, 25-19,18-25, 15-11)

LiigaPloki pelasi jo kauden 14. viisieräisen ottelun, nyt rovaniemeläisen Arctic Volleyn vieraana.  Tiukassa taistelusa viimeisistä pudotuspelipaikoista oli kotiintuomisena yksi sarjapiste. LiigaPloki lähti otteluun avauskokoonpanolla: Napalkova, Hollingsworth, Lux, Tikka, Kähkölä, Piippo, Joensalo (libero). Hakkuri Anna Yefremenko oli vielä sivussa.

Ottelu lähti tasaisesti käyntiin kunnes Arctic repäisi viiden pisteen karkumatkan 17-12. LiigaPloki nousi kuitenkin ohi ja erävoittoon. Toiseen erään LiigaPloki sai hyvän alun ja johti jo 7-12, mutta kotijoukkue sai hurmosta päälle ja vei erän selkeästi 25-19.

Kolmas erä näytti menevän selvästi rovaniemeläisille, mutta LiigaPloki nousi vielä pisteen päähän 19-18. Lopun vei Arctic kuitenkin varmoin ottein. Neljännessä erässä pihtiputaalaiset nousivat taistelemaan tärkeistä sarjapisteistä ja piti tahtipuikkoa koko erän ajan, vieden erävoiton 18-25.

Viides ja ratkaiseva erä alkoi Arcticin jyrätessä jo 10-1 johtoon. LiigaPloki nousi vielä taisteluun, mutta tilannetta 11-15 lähemmäksi se ei riittänyt.

LiigaPlokin parhaana palkittu Dariana Hollingsworth oli jälleen kovalla pelipäällä 32 (+27)

Taistelu pudotuspelipaikoista jatkuu kiivaana. Arctic Volley nousi kahden pisteen turvin pisteen päähän LiigaPlokista, jonka hankkima yksi sarjapiste lisäsi eroa takana olevaan Vampulaan nyt kolmeen pisteeseen.