Puijo Wolley-LiigaPloki 3-0 (25-23, 25-11, 25-22)

LiigaPlokin alavireinen jakso sai jatkoa, kun Puijo Wolley oli kotisalissaa parempi suoraan kolmessa erässä. LiigaPloki johti ensimmäistä erää parhaimmillaan viidellä pisteellä. Puijo tuli kuitenkin tasoihin tilanteessa 21-21 ja ratkaisi erän Nea Hämäläisen kahdella ässäsyötöllä 25-23.

Toinen erä alkoi tasaisena ja LiigaPloki johti erää vielä tilanteessa 10-11. Sen jälkeen Puijo Wolleyn Sanni Määttä astui syöttöruutuun. Pihtiputaalaisten peli sakkasi pahemman kerra, Vaikka hyökkäämäänkin päästiin, palloa ei saatu tapettua. Erän loppu oli yhtä maalia 25-11.

Kolmannessa erässä LiigaPloki viritti kiriä ja nousi loppupuolella tasoihin, mutta erävoittoon se ei kuitenkaan riittänyt. Erä kotijoukkueelle 25-22 ja koko ottelu 3-0.

Siiri Vehmanen: Ei ollut sellaiste peliä, mitä haettiin. Vastustaja puolusti hyvin ja me ioltiin pehmeitä. Toisessa erässä pelaaminen loppui ja se sössittiin täysin. Hyökkäyksessä olisi pitänyt olla agressiivisempi.

Päävalmentaja Mikko Pesonen: Todella huono matsi, hävittiin joka osa-alueella.

Sanni Määttä, Puijo Wolley: Taktiikka toimi ja onnistutiin laajalla rintamalla. Vastaanotto toimi ja puolustuspeli oli hyvää.

Jukka Lehtonen, Puijo Wolley: Voitto lämmittää mieltä ja se oli iso juttu joukkueelle. Vastaanotto toimi ja hyökkäjillä oli fiksu päivä. kun oli paikka lyödä, silloin lyötiin. Laaja pelaajamateriaali on meidän vahvuus, vaihdosta löytyy ratkaisijoita.

OTTELUTILASTO

LiigaPloki pelaa keskiviikkona 17.11. kotisalissaan Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkuetta vastaan ja lauantaina vieraaksi saapu Helsinki Volley. Lauantain peli on samalla myös Suomen Cupin ottelu.