Jymy Volley – LiigaPloki 3-0 (25-19, 25-14, 25-21)

Jymy Volley on tällä kaudella osoittautunut LiigaPlokille vaikeaksi vastukseksi, kun se voitti kotisalissaan pihtiputaalaiset suoraan kolmessa erässä. Kaksi kauden aikaisempaa Pihtipudas-salissa pelattua ottelua se voitti erin 3-2 ja 3-1.

LiigaPloki lähti otteluun ensimmäistä kertaa Arto Oinaan valmennuksessa. Lyhyt valmistautumisaika ei vielä antanut mahdollisuuksia voittoon.

Ensimmäinen erä eteni Jymy Volleyn muutaman pisteen johdossa ja se vei sen selkeaästi. Toinen erä oli Jymyn juhlaa vahvasti pelanneen Diana Lundvallin johdolla.

Kolmannessa erässä LiigaPloki pääsi paremmin peliin mukaan noustessaan neljän pisteen takamatkalta jo 15-17 johtoon. Ote ei kuitenkaan riittänyt erävoittoon asti.

Päävalmentaja Arto Oinaan kommentit: -Teimme liikaa virheitä. Menikö lataus yli vai ali, en osaa sanoa. Vastaanottopeli oli todella hyvällä tasolla ja sillä pitäisi pystyä parempaan hyökkäystehoon.  Liberopelaaminen toimi tänään myös. Tulos on silti huono. Ei tällä pelillä voiteta lentopallo-otteluita. Tavoite on päästä pudotuspeleihin. Kunhan pääsisi vähän pidempään treenaamaan. Joukkueen kausi kun on ollut kaikin puolin kovin rikkonainen-.

LiigaPlokin parhaana palkittiin Silvia Pertens

Ottelutilasto

LiigaPlokin seuraava ottelu on jo lauantaina 22.1. kun vastaan asettuu Helsinki Volley. Ottelu pelataan koronarajoitusten takia tyhjille katsomoille.