Jymy Volley-LiigaPloki 1-3 (14-25, 19-25, 25-22, 18-25)

LiigaPloki haki pudotuspelipaikan kannalta tärkeät kolme sarjapistettä kaatamalla Jymy Volleyn sen kotikentällä Nurmossa. Peli lähti käyntiin LiigaPlokin vahvalla hallinnalla, eikä kahden ensimmäisen erän voitosta muodostunut kovaa vääntöä. Varsinkin hyökkäyspelin tehoissa oli suuri ero pihtiputaalaisten hyväksi. Pitkä erätauko käänsi ottelun kulkua, kun Ploki jäi odottelemaan voittoa. Jymy nosti tasoaan ja vei erän 25-22.

Neljäs erä alkoi tasaisesti, mutta 10-10 tilanteen jälkeen LiigaPloki hivuttautui muutaman pisteen johtoon ja vei erän ja ottelun nimiinsä.

Parhaana palkittu Jaidyn Blanchfield takoi lukemat 19 (+11). Jaelyn Keene (18 +14, hyökkäys 67%), Lindsey Calvin oli myös pelipäällä 14 (+12). Passari Taija Kaukoranta onnistui jakamaan hyökkäysvastuuta tasaisesti.

Päävalmentaja Mikko Pesosen kommentit:  Kaksi ensimmäistä erää pelattiin hyvin ja keskittyneesti. Kolmannessa erässä alettiin odottelemaan voittoa ja pelaaminen unohtui. Kun Nurmo nosti tasoaan, niin erä käsistä. Onneksi neljännen erän ryhtiliike tuotti tulosta ja saatiin voitto kotiinviemisiksi. Seuraava koitos on jo lauantaina, kun LP VIesti tulee Pihtiputaalle.

Parhaina palkitut: LiigaPloki Jaidyn Blanchfield, Jymy Volley, Venla Raitala