Täysi pistepotti Rovaniemeltä!

Arctic Volley – LiigaPloki 0-3 (21-25, 20-25, 22-25)

LiigaPloki haki keskiviikkoillan vierasottelusta tärkeät 3 sarjapistettä rovaniemeläiseltä Arctic Volleylta. LiigaPloki aloitti ottelun seitsikolla Lux, Hollingsworth, Tikka, Kähkölä, Pasanen, Kananen ja Hakonen. Ensimmäinen erä lähti käyntiin LiigaPlokin komennossa ja se johti sitä jo 5-9, mutta Arctic Volley sai peliään käyntiin ja siirtyi ensimmäisen kerra johtoon tilanteessa 13-12. Erän loppupuolella ukrainalaiskaksikko Napalkova ja Yefremenko saivat kammettua erän LiigaPlokille. Varsinkin Napalkovan peipit olivat suuressa roolissa.

Toinen erä oli Arctic Volleyn hallinnassa tilanteeseen 15-11 asti, mutta erän loppu kääntyi LiigaPlokille vahvalla pelillä. Kolmannen erän alku oli tasainen, kunnes LiigaPloki repäisi ratkaisevan tuntuisen johdon 14-21. Arctic kehitti vielä hyvän loppukirin ja nousi tilanteeseen 21-23. Erä pihtiputaalaisille lukemin 22-25.

Voitto oli LiigaPlokille toinen tällä kaudella ja ensimmäinen kolmen pisteen voitto.

Parhaina palkittiin Olena Napalkova ja kotijoukkue Arctic Volleysta Miia-Maria Mäkikyrö.

Arctic Volleyn  laatima otteluraportti luettavissa myöhemmin MESTARUUSLIIGAN SIVUILTA

Seuraava ottelu on vieraspeli sunnuntaina 6.11. Jymy Volleyta Nurmossa.