Tervetuloa LiigaPlokin uusille nettisivuille!

LiigaPlokin uudet nettisivut on toteuttanut pihtiputaalainen Kotisivutaivas Oy, jolla on pitkä kokemus verkkosivujen toteutuksesta. Kotisivutaivas on jo 3:na vuotena peräkkäin saanut Traficom:in verkkotunnusvälittäjien tähtiluokituksessa parhaat 5 tähteä.  

Sivu-uudistuksella haettiin uutta ilmettä ja päivittämisen helppoutta ja mielestämme tässä on onnistuttu. Sivut on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on maailman suosituin verkkosivujen julkaisualusta.  Sivujen toteutuksessa on käytetty uusimpia tekniikoita, joiden avulla sivujen päivittäminen ja ylläpitäminen on helppoa ja nopeaa. Näin voimme parhaalla mahdollisella tavalla palvella kannattajiamme ja tukijoitamme. Sivut sijaitsevat Kotisivutaivas Oy:n omistaman Nettitakomon Suomessa sijaitsevilla palvelimilla.  Palvelimet on optimoitu juurikin WordPress-sisällönhallintajärjestelmälle.

Jarkko Muhonen Kotisivutaivas Oy

Jarkko Muhonen, Kotisivutaivas Oy:n omistaja toteaa:

Tuntuu mukavalta, kun voimme omalta osaltamme olla mukana LiigaPlokin 20v juhlavuodessa. Olemme laittaneet Liigaplokin verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa parasta peliin ja pyrkineet rakentamaan sivut, jotka palvelevat sekä LiigaPlokia, että sidosryhmiä. Olen pitkään seurannut ihaillen työtä, jota monet vapaaehtoiset tekevät paikkakuntamme urheilumaineen ja näkyvyyden eteen LiigaPlokin organisaatiossa, unohtamatta merkittävää sponsorien osuutta seuran toiminnan mahdollistamisessa. Tuntuu hienolta, että saan olla mukana tässä joukossa.

Palautetta ja kehitysehdotuksia verkkosivuista voi lähettää meille myös suoraan osoitteeseen info@kotisivutaivas.fi tai suoraan LiigaPlokille.

Seurassa uskomme vahvasti, että mielenkiinto sivustoa kohtaan lisääntyy entisestään ja myös kumppanimme saavat lisää näkyvyyttä. Kotisivutaivasta voi suositella kaikille, jotka suunnittelevat kotisivujen perustamista tai nykyisten uusimista, toteaa Arto Ihalainen LiigaPlokista.

LIIGAPLOKIN

KIRPPUTORI

PE 10-15

LA 10-14

Otamme vastaan lahjoitustavaraa
0400 899390 Seppo
040 5487522 Arto

ASEMATIE 11
44800 PIHTIPUDAS

TILAA LIPUT

ENNAKKOON

LIPPU.FI