Tiistaina 21.3. klo 18.30 Pihtipudas-salissa on puolivälieräsarja katkolla Oriveden Ponnistukselle. Pelin henki on selvä. OrPo menee voittaessaan neljän joukkoon ja on mukana mitalipeleissä. Siinä tapauksessa LiigaPlokin pelit tältä keväältä päättyvät.

LiigaPlokilla on mahdollisuus taistella jatkopaikasta voittamalla tiistain kamppailu. Silloin lopullinen ratkaisu siirtyisi torstai-illaksi Orivedelle.

LiigaPloki voitti sarjan avauspelin Orivedellä 3-0 mutta on hävinnyt sen jälkeen kaksi seuraavaa peliä samoin numeroin. Hävityissä peleissä OrPo onnistui selkeästi paremmin ja LiigaPloki pääsi taistelemaan erävoitoista ainoastaan parissa erässä. Plokin pelaavassa rosterissa tapahtui muutos, kun passipeliä pyörittänyt Eveliina Koljonen sairastui viikonloppuna. Julia Niemi on pelannut hyvin ja täyttänyt paikkansa, mutta muutokset vievät aina aikansa.  Kauden aikana hyväksi hioutunut kuusikkopeli etsii hieman uusia uomia ja se on näkynyt pienenä arkuutena kentällä.

Tiistai on kuitenkin uusi päivä ja joukkue lähtee varmasti sisuuntuneena ja ärsytettynä puolustamaan paikkaansa jatkopeleissä. Kaikki on vielä mahdollista ja ottelusarja kesken!  Toivotaan, että Pihtipudas-sali täyttyy tiistai-iltana vahvasta kannustuksesta!