Tiukka taistelu sarjakärkeä vastaan ei tuonut pisteitä

LP Kangasala – LiigaPloki 3-1 (26-24, 24-26. 25-17, 25-23)

LiigaPlokin tämän viikon vieraspeli ei tuonut sarjapisteita kärkijoukkue LP Kangasalaa vastaan pelatusta tasaisesta ottelusta. Ensimmäinen erä lähti LiigaPlokilta nihkeästi käyntiin, mutta se hilasi itsensä alun viiden pisteen tappioasemasta eräpallotilanteeseen 23-24. Ote ei kuitenkaan pitänyt ja Kangasala vei erän nimiinsä. Toisen erän alku oli LiigaPlokilta vahva, mutta 1-9 johto kutistui Kangasalan kiriessä johtoon 21-20. Loppu kuitenkin jatkopalloilla pihtiputaalaisille.

Kolmas erä oli “ohierä” ja se kääntyi selkeästi kotijoukkueelle. Neljännen alku oli tahmea, kun LP Kangasala otti alussa 5-0 johdon. LiigaPloki nousi kuitenkin 15-10 takamatkalta tasoihin 23-23, mutta sen pitemmälle tämänpäiväinen esitys ei kantanut.

LiigaPlokin parhaana palkittiin Dariana Hollingsworth, joka teki lukemat 15 (+6). Anna Yefremenkon saldo 18 (+9), Kristin Luxin 12 (+2)

LP Kangasalan laatima otteluraportti luettavissa myöhemmin tänään Mestaruusliigan sivuilta.

OTTELUTILASTO

Ottelu oli kovan ottelurupeaman kolmas. “Härkäviikot” jatkuvat ensi keskiviikkona, kun Pihtipudas-sali saa vieraaksen LP-Vampulan, joka on pelannut viimeiset ottelunsa vahvasti.

Dariana Hollingsworth palkittiin LiigaPlokin parhaana.