Miten aloitin lentopallon?

Pienenä taaperona katsoin, kuinka isoveljeni pelasivat turnauksissaan. Se oli aivan uskomaton tunne kun näin, miten he vastaanottivat, passasivat, hyökkäsivät ja torjuivat. Olin tosi onnellinen, kun pelitauoilla minulle annettiin pallo ja kenties mitä päässäni pyöri silloin, ehkä haaveilin lentopallourastani. Kaikista huipuinta silloiselle minulle oli saada kaulaan mitali tai käteen pokaali, joita veljet ansaitsivat turnauksissaan.
Ja veljeni innoittamana aloitin harjoittelemaan Vaasan Kiistossa 6-vuotiaana. Harjoituksissa meitä oli vain kaksi tyttöä poikien seassa, myöhemmin meitä tyttöjä siirrettiin Vaasan Vasaman riveihin.

Kesällä vuonna 2008 pelasin ensimmäisen kerran PowerCupissa Savonlinnassa E-ikäisenä. Se oli upea kokemus, pelata ulkona säästä riippumatta.
Saman kesän loppupuolella perheemme muutti Pieksämäelle, jossa jatkoin lentopalloa Pieksämäen Tsempin D-ikäisistä B-ikäisiin.

Vuonna 2013-2014 hypähdin vuoden vanhempaan joukkueeseen Pieksämäen Tsempin A-tyttöihin, samalla pääsin pelaamaan naisten kakkossarjaa. Tämä vuosi jäi mieleen, koska osallistuin ensimmäistä kertaa aluejoukkuetoimintaan, jossa joukkueeni Itä1 voitti alue SM-kisoissa hopeata Torniossa.

Seuraavan kauden pelasin Kuopiossa PuijoWolleyn riveissä A-tytöissä ja N2, samalla sain kutsun käydä Pieksämäki Volleyn liigajoukkueen harjoituksissa.

Syksyllä 2015 unelmani toteutui. Silloin pääsin liigajoukkueeseen, jossa pelasin kaksi kautta (2015-2016 ja 2016-2017).
Ja nyt olen täällä Pihtiputaalla LiigaPlokissa!

Tässä vaiheessa haluan kiittää entisiä, nykyisiä ja miksei tulevia valmentajiani taustajoukkueita unohtamatta, jotka huolehtivat ja auttoivat minua “lentopallourani” aikana. 🙂

HYVÄÄ KEVÄÄN ODOTUSTA KAIKILLE!

Anastasia #4