Uutiset

 

LiigaPloki voitti Kiuruvedellä pelatun ottelun jännittävien vaiheiden jälkeen erin 3-2 (28-26,25-19,22-25,21-25,15-13).

Kotijoukkueena pelannut LiigaPloki vei ensimmäisen erän jatkopalloilla Tamara Kmezicin tehdessä erään 12 pistettä. Toinen erä oli pihtiputaalaisten selvää hallintaa. Vastaanotto toimi ottelun alkupuolella mallikaasti. Kolmannen erän alussa kotijoukkue johti lukemin 6-0 ja 8-3.  Siinä vaiheessa näytti, että iltapuhteesta tulee kolmieräinen. WoVo aloitti nousun ja nousi johtoon tilanteessa 9-10, jossa Jukka Koskinen otti Plokille ensimmäisen aikalisän.  Sen jälkeen mentiin Wovon komennossa, vaikka LiigaPloki nousi tasoihin useamman kerran. Neljännessä WoVo nykäisi 12-18 karkumatkan, mutta tilanne tasottui vielä 20-20.  Viimeinen puristus tarvittavaan erävoittoon löytyi WoVon puolelta. Viides erä oli yleisöön menevä ja lopullisen ratkaisun toi passari Eve Koljosen torjunta. Illan hahmo Tamara Kmezic teki viimeiseen erään viisi pistettä koko illan saldon ollessa huikeat 33 (+20).

Valmentajakommentit:
Jukka Koskinen, LiigaPloki: Tunteet ovat ristiriitaiset,voitto tuli, mutta puolustuspelimme ei toiminut. Tamara Kmezic ja keskipelaajat  Eeva-Maria Koskinen 10 (+7), Elizabeth Field 15 (+13) onnistuivat tänään. Yleispelaamme onnistuivat vastaanotossa, mutta hyökkäyksissä ei ollut tehoja.
Teemu Mäkikyrö, WoVo: Ensimmäisen erän häviö harmittaa, toisen erän tekeminen oli heikkoa, kolmanteen vaihdot piristivät peliämme. Kolme pistettä kahdesta vieraspelistä olivat hyvä saavutus, lisäksi useat pelaajien loukkaantumiset aiheuttivat päänvaivaa pelinrakentelussa.
Pelaajakommentit:
Tamara Kmezic, LiigaPloki: Olen ylpeä joukkueestamme vaikka kolmannessa erässä keskittyminen herpaantui,
Kristine Miilen, WoVo: Alku oli nihkeää, mutta selvisimme. 0-3 tappio oli jopa lähellä, onnistuimme parantamaan peliämme lopussa.
3/Kristine Miilen,WoVo
2/Tamara Kmezic, LiigaPloki
1/Eveliina Koljonen, LiigaPloki
Parhaat pelaajat. LiigaPloki, Kmezic, WoVo, Miilen
Katsojia : 270

Tilastot löytyvät Tältä sivulta

Lehdistötilaisuus, valmentajakommentit tästä

Lehditötilaisuus, pelaajien kommentit tästä

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95