Uutiset

LiigaPloki-LP Viesti 1-3 (15-25,25-23,12-25,13-25)

Ottelun kaksi ensimmäistä erää LiigaPloki pelasi ajoittain hyvää peliä, mutta kolmannessa ja neljännessä LP Viestin vahva torjuntapeli yhdistettynä tehokkaaseen hyökkäykseen pehmitti kotijoukkueen.

Jukka Koskinen, LiigaPloki: -Pari erää pelasimme pirteästi, sen jälkeen LP Viesti oli parempi. Tämä peli oli hyvää harjoitusta meille tärkeämpiin peleihin. Toisessa erässä saimme aloitussyöttömme toimimaan ja voitimme sen tiukan taistelun jälkeen.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti: -Torjuntapelissä olimme selkeästi parempia 16/2 sekä hyökkäyspelissä. Jokaisen erän voitti tänään parempi joukkue. Taru Alhon (18/+15) tuleminen vaihtopenkiltä toisesta erästä lähtien auttoi meitä voittoon. Myös keskipelaaja Vera Klimovich (14/+14) pelasi hyvin, hän olisi voinut ansaita LähiTapiola-pisteitä. Tuomaristo oli tänään epävarma, kotijoukkue kärsi siitä enemmän kuin me.

Pelaajakommentit:

Vilma Ruuska, LiigaPloki: Kahdessa erässä pelasimme mukavasti, sen jälkeen tekemiseen tuli liikaa virheitä ja väsymys alkoi painaa.

Taru Alho, LP Viesti: Pihtiputaalla on mukava pelata. Meidän joukkue onnistui hyvin tänään torjunta- ja hyökkäyspelissä. Tour de Finland on sujunut hyvin, vaikka siinä on kaksi peliä jo takana ja runsaasti matkustamista. Hyvä joukkuehenki auttaa jaksamaan!

LähiTapiola pisteet:

3/ Taru Alho, LP Viesti 2/ Hillaelina Mäntylä, LP Viesti 1/ Vilma Ruuska, LiigaPloki

Parhaat pelaajat: LiigaPloki, Vilma Ruuska , LP Viesti, Taru Alho

Katsojia 305

LML:n tilastosivu

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95