Uutiset

LiigaPloki haki täyden pistepotin Orivedeltä kaatamalla OrPon eräluvuin 1-3. (21-25, 25-18, 21-25, 18-25)

Kotijoukkue OrPo lähti otteluun aikeinaan kuitata syyskaudella Pihtipudas-salissa koettu 3-2 tappio. Ottelun ensimmäiset pallot kuitenkin osoittivat, että LiigaPloki oli lähtenyt Oriveden reissulle hyvällä ja energisellä asenteella. Plokin torjunta toimi ensimmäisessä erässä kuin unelma ja torjuntapisteitä kertyi erän aikana yhteensä viisi. Pihtiputaalaiset johtivat parhaimmillaan jo seitsemällä pisteellä, mutta OrPo hiipi vielä pisteen päähän 21-22. Nousu katkesi kuitenkin Anniina Matalamäen hyökkäykseen ja Elizabeth Fieldin ässäsyöttöön.
Toisessa erässä osat vaihtuivat. Plokin vastaanotto romahti eikä se päässyt kunnolla peliin kiinni. Ero oli pienimmillään viisi pistettä.
Pitkän erätauon jälkeinen kolmas erä alkoi LiigaPlokilta hyvin, johto oli parhaimmillaan kuusi pistettä. Kotijoukkue kuitenkin tuli vielä tilanteeseen 20-21. Keskipelaajan tontille hyvin kotiutunut Deprece Washington teki erän loppuun kolme tärkeää pistettä.
Neljäs erä alkoi tasaisissa merkeissä, mutta puolivälin tienoilla LiigaPloki repäisi eron, joka kesti loppuun asti. Neljäs erä näytti sen miksi voitto matkasi Pihtiputaalle. Joukkue onnistui laajalla rintamalla ja pisteiden teossa onnistui koko joukkue. Anniina Matalamäen räväkkä nelospaikan rajalyönti päätti ottelun ja samalla joukkuetta kannustamassa ollut fanijoukkokin sai palkkion kovaääniselle kannustukselleen.

Tamara Kmezic, LiigaPloki: Onnittelut joukkueellemme. Meillä oli hyvä fiilis ja saatiin paine vastustajalle. Pidettiin palaveri, että otetaan energia kentälle. Päätimme, että voitamme.

Saara Lepistö, OrPo: Kaverilla oli hyvä syöttö. Vastaanotto takkuili ja peli oli meillä vuoristorataa. Omilla virheillä päästettiin kaveri niskan päälle. Valmistautumisessakin hävisimme Plokille.

Jukka Koskinen, LiigaPloki: Hieno saada pisteet taulukossa ylempänä olevalta. Syöttö onnistui loistavasti.

Satu Natunen, OrPo: Väsyneen ja tuskaisen näköistä peliä. Plokilla oli rohkeampi ja energinen hyökkäys. 80% keskittymisellä ei saa 100% peliä.

Tamara Kmezic palkittiin joukkueen parhaana. LähiTapiola-pisteet; Kmezic 3, Field 2.
LiigaPlokilla on seuraavaksi vuorossa kolmen kotiottelun jakso. Se alkaa keskiviikkona 1.2. ottelulla HPK:ta vastaan. Lauantaina 4. päivä Pihtipudas-saliin saapuu Pieksämäki-Volley ja sunnuntaina 5. päivä LP Kangasala.

Tamara Kmezic 25(+14), Elizabeth Field 12(+12), Vilma Ruuska 12(+8)

Tilasto LML:n sivuilla

Juttu OrPon sivuilla

 

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95