Uutiset

LiigaPloki vahvistuu, kun joukkueeseen liittyy 23-vuotias Alex Reid (USA). Coloradon yliopistossa pelannut 180-senttinen yleispelaaja tuo lisävahvuutta vastaanotto- ja puolustuspelaamiseen sekä lisää hyökkäysvoimaa ja ulottuvuutta.

LiigaPloki on tällä hetkellä sarjataulukossa viidennellä sijalla, ja Alex Reidin tulo joukkueeseen antaa hyvät lähtökohdat pitää runkosarjassa vähintään nykyinen sijoitus. Olen ensimmäisen harjoitusviikon jälkeen erittäin positiivisesti yllättynyt uuden pelaajan vahvoista otteista, kertoo päävalmentaja Jukka Koskinen.
Alex Reidin terveiset; ”Olen innoissani saavuttuani Pihtiputaalle! Kaikki ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Harjoitukset ovat menneet hyvin ja olleet täynnä energiaa, kilpailua ja keskittymistä. En malta odottaa ensimmäistä peliäni täällä! Toivon, että fanit nauttivat joukkueeseen antamastani lisävoimasta.
Uuden pelaajan kummiyritys on viitasaarelainen Maarakennus Utriainen Oy, jolla on ollut merkittävä osuus pelaajasopimuksen mahdollistamisessa. Mukana ovat olleet myös Keski-Suomen Betonirakenne Oy ja Pihtiputaan Jätehuolto Oy sekä LiigaPlokin faneja.

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95