Uutiset

Kuvassa LiigaPlokin parhaana palkittu Alex Reid kummiyrityksensä Maarakennus Utriainen Oy:n Juha ja Elisa Utriaisen kanssa.

LiigaPloki-HPK 1-3 (20-25,25-21,18-25,16-25)

Sarjakärki HPK kävi hakemassa Pihtiputaalta täyden pistepotin, mutta joutui tekemään sen eteen kohtuullisesti töitä.  Ensimmäinen erä alkoi kotijoukkueen komennossa ja se johti sitä parhaimmillaan jo 12-6.  HPK kuitenkin oli erän lopulla vahvempi ja käänsi sen itselleen.  

Kakkoserä alkoi vieläkin selvemmällä pihtiputaalaishallinnalla, kun johto oli parhaimmillaan 19-10. HPK koputteli erän lopulla vielä kannoille, mutta nyt Ploki vei myös erän viimeiset pallot.

Pitkällä erätauolla kortit jaettiin uudelleen ja kolmannesta erästä eteenpäin HPK vei peliä selkeästi.  LiigaPlokin vastaanotto heikkeni kolmannessa erässä ja siinä oli yksi syy pelin lopulliseen kääntymiseen. HPK:n pelaajista loisti erityisesti Allison Mayfield, joka oli vaikea pideltävä. Myös Madsen oli keskarin tontilla totutun kova.

LiigaPlokin riveissä debytoinut Alex Reid jätti itsestään pirteän kuvan. Lähes virheetön pelaaminen ja muutama loistava puolustus antoivat joukkueelle uutta energiaa.  Kun se hitsaantuu vielä yhteen, odotettavissa on entistä parempaa peliä.

Valmentajakommentit: Jukka Koskinen, LiigaPloki:  Etukäteen tämä peli oli meille se jossa katsotaan miten uusi pelaaja Alex Reid ja joukkue pelaa ensimmäistä kertaa yhdessä. Kaksi erää alkoi hyvin, mutta ensimmäisessä keskittyminen herpaantui erän puolivälissä, ja erä hävittiin, toisen erän hyvä alku kesti kuitenkin loppuun asti. Kolmannen erästä lähtien joukkueen keskittyminen herpaantui. Tyytyväinen olen Alexin tekemiseen 14/+12. Tänään kokeilin kahden liberon systeemiä (vastaanottava ja nostava). Paljon jäi vielä mietittävää joukkueen pelaamisesta erityisesti torjunta- ja puolustuspelissä.

Luca Chiappini, HPK: Vaikka meillä oli raskas viime viikko, pelasimme vahvasti henkisellä puolella. Olen ylpeä joukkueeni kovasta yrityksestä ja halusta voittaa peli.

Alex Reid, LiigaPloki: Olen viihtynyt hyvin Pihtiputaalla ja joukkueessa. Uskon,että minä ja joukkue parantaa peliä jatkossa. Kaksi erää sujui hyvin, lopussa HPK oli tehokkaampi.

Allison Mayfield, HPK: Raskas viime viikko ja raskas bussimatka Pihtiputaalla. Siitä huolimatta olimme henkisesti vahvoja voittamaan kolme pistettä.

LähiTapiola-pisteet 3/Allison Mayfield HPK 2/Michaela Madsen HPK 1/Alex Reid LiigaPloki

Parhaat pelaajat; LiigaPloki: Alex Reid , HPK: Allison Mayfield

Yleisöä 316

LML tilastosivu

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95