Uutiset

LiigaPloki-Pieksämäki Volley
3-0 (25-20,25,17,25-14)

Ottelu alkoi hermostuneilla otteilla ja vierasjoukkue oli alussa 4-7 johdossa. Sen jälkeen LiigaPloki näytti tahdin illan pelille, kun mainion ottelun pelannut Elizabeth Field mätti ensimmäiseen erään peräti neljä ässää joukkueen saldon ollessa viisi. Pieksämäen vastaanotto mureni täysin, prosentti oli ensimmäisessä erässä vain 14! Julia Tokarenko oli yksinäinen taistelija ja piti joukkueen tappioluvut siedettävinä.
Toinen erä alkoi Pieksämäen hallinnassa ja se johtikin sitä jo 9-13, ja vielä 12-15. Kun Ploki oli kääntänyt eräjohdon lukemiin 18-16 Elizabeth Fieldin hyökkäyksellä tapahtui ottelun lopullinen käänne, vaikka pelattiin vasta toista erää. Serbihakkuri Tamara Kmezic astui syöttöruutuun ja latasi viisi ässäsyöttöä putkeen. Pieksämäki ei toipunut siitä enää ja kolmas erä oli liki muodollisuus.

Pelaajakommentit

Julia Tokarenko, Pieksämäki Volley; Vastaanottomme ei toiminut ollenkaan ja emme päässet sen takia peliin kiinni. LiigaPlokin syöttö oli tosi paha. Nyt täytyy kääntää ajatukset ja keskittyminen seuraavaan peliin ja sen voittamiseen.

Elizabeth Field, LiigaPloki; Voitto tuntuu hyvältä, voittaminen ei ole koskaan helppoa. Olemme harjoitelleet paljon myös syöttöä ja se toimi tänään todella hyvin. Nyt hyvät yöunet ja keskittyminen huomiseen peliin.

Valmentajakommentit

Viktor Circhenko, Pieksämäki Volley; Vastaanotto hajosi täydellisesti ja suoria virheitä tuli liikaa. Meillä oli hyvä harjoitusviikko alla ja lataus oli kohdallaan mutta joukkue ei uskalla voittaa. Tamaran syöttöshow käänsi pelin toisessa erässä. LiigaPloki ansaitsi voiton, se hyökkäsi hyvin ja monipuolisesti. Emme saaneet heidän pelistään otetta.

Jukka Koskinen, LiigaPloki; Olimme tänään hyviä syöttöruudussa. Syöttö on alkanut toimia, sen lisäksi, että se on paha, saimme myös suunnattua sinne, mihin halusimme. Vastaanottoon olen myös tyytyväinen, Vilma oli pommituksen kohteena, mutta selvisi urakastaan kunnialla. Torjuntapelimme, vaikka suoria torjuntoja tuli vain kolme, toimi paremmin kuin alkukaudella ja palveli pelaamistamme hyvin. Nyt hyvä palautuminen huomiseen Kangasala-peliin.

Kmezic 19 (+14), Field 16 (+15), Reid 9 (+6) Ruuska 6 (+3)
Pieksämäki; Tokarenko 14 (+8), Klimova 7 (+1), Häyrinen 5 (+5)
LahiTapiola-pisteet; Kmezic 3, Field 2, Sini Koljonen 1

Parhaat pelaajat; LiigaPloki, Kmezic, Pieksämäki, Tokarenko

Otteluisäntänä Pihtiputaan kunta

TILASTO

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95