Uutiset

LiigaPloki – LP Kangasala
3 – 1 (19-25,25-21,25-12,25-19)

LiigaPloki otti viikonlopun toisen kotivoiton, kun se kaatoi LP Kangasalan. Ottelu lähti kotijoukkueelta nihkeästi käyntiin ja ensimmäisessä erässä Kangasala syötti peräti viisi ässää. Toinen eräkin meni vierasjoukkueen komennossa aina tilanteeseen 14-17 saakka. Alex Reidin hyökkäyspisteen jälkeen Jukka Koskinen teki onnistuneen vaihdon, kun Sini Nousiainen marssi syöttöruutuun. Erän ja ehkäpä koko ottelun käännekohta oli käsillä. Sinin syöttö puri hyvin ja kun Kangasala teki vielä muutaman hyökkäysvirheen, peliote siirtyi LiigaPlokille.

Kolmas erä oli melkeinpä pelkkä muodollisuus, kun LiigaPlokin peli kulki kuin unelma ja Kangasalan ei. Neljäs erä oli LiigaPlokin hallintaa, mutta LP taisteli kuitenkin muutaman pisteen takaa-ajoasemassa.

Tamara Kmezic oli totutun vahva ja häntä säestivät hyvin Washington, Field ja Reid. Kun Vilma Ruuska nosti aloitukset 50%:n teholla, Sini Koljonen pelasi vahvan liberopelin ja Eveliina Koljosella oli useita hyökkäysvaihtoehtoja käytössään, voitto jäi ansaitusti Pihtiputaalle. Vahvasti kannustanut yleisö palkittiin hienolla voitolla!

Pelaajakommentit:
Daniela Öhman, LP Kangasala: Pelasimme tosi huonosti. Vaikka eilen oli peli, emme olleet väsyneitä.

Eveliina Koljonen, LiigaPloki: Toinen voitto tälle viikolle ja tämä oli niistä vielä makeampi, kun Kangasala hengittää sarjataulukossa niskaan. Oltiin ensimmäisen erän jälkeen tasaisen vahvoja kaikilla osa-alueilla.

Valmentajakommentit:
Virginie De Carne, LP Kangasala: Vastaanotossa oli heikkoja hetkiä. Olen erittäin pettynyt joukkueeseeni. En oikein tiedä, mitä tapahtui. LiigaPloki pelasi erittäin hyvin ja meidän pelaamisemme meni alaspäin. Urheilijan pitäisi löytää taistelutahto itse. Jos sitä ei löydy, se on huonompi juttu.

Jukka Koskinen, LiigaPloki: Ensimmäisessä erässä oli käsijarru päällä. Valmistautuminen oli vaikeampaa, kun ei tiedetty, millä kokoonpanolla LP tulee. Alkuun tuli vastaanotossa muutama musta hetki, vaikka se toimi muuten hyvin. Vaihdotkin osuivat nappiin ja Nousiaisen Sini käänsi toisen erän syöttöruudusta. Pelimme oli monipuolisempaa kuin vastustajalla. Toki parantamista on vielä paljon, onneksi niin!

LiigaPloki; Kmezic 19(+11), Reid 13(+7) ,Washington 11(+7), Field 10(+9). Vo 55%
Kangasala: Segovia 20(+3), Nuykhalova 18(+5). Vo 33%
LähiTapiola-pisteet: 1 Segovia, 2 Washington, 3 Kmezic
Parhaat pelaajat: LP, Segovia, LiigaPloki Kmezic
Yleisöä 334
Otteluisäntänä SK-Kiinteistöpalvelu ja Pihtiputaan Kiviteos Oy

TILASTOT

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95