Uutiset

LiigaPloki hävisi selkeästi torstai-illan vieraspelin  Pölkky Kuusamolle erin 3-0 (25-8,25-18,25-13). Ottelun tahdit löytiin perusasioissa, kun Pölkyn murhaava syöttö sai LiigaPlokin viime peleissä hyvin toimineen vastaanoton ja sitä kautta pelinrakentelun sekaisin. Kun Ploki puolestaan oli syöttöruudussa pehmeä, pääsi Pölkky käyttämään laajaa hyökkäysarsenaaliaan tehokkaasti.  Kun vielä libero Amanda Love pelasi huippuottelun, oli LiigaPlokin matkaeväät syöty. Toisen erän alkupuolella näytti, että ottelu tasaantuu, kun LiigaPloki johti 7-10.  Pölkyn passarin, Iida Paanasen syöttövuorolla peli kääntyi kuitenkin lopullisesti kotijoukkueelle.

Kyseessä oli pihtiputaalaisille peräti neljäs ottelu kahdeksan päivän sisällä.  Näkyikö se peliin valmistautumisessa, onkin oma juttunsa. Mestaruusliigassa joukkueet pelaavat välillä urakalla monta peliä lyhyelle ajanjaksolle ja välillä pidetään pitkiäkin taukoja.

"Tämä oli meiltä kaikilla osa-alueilla heikko esitys. Huomenna joukkueella on vapaapäivä, lauantaina aloitetaan valmistautuminen maanantaiseen WoVo peliin, totesi valmentaja Jukka Koskinen".

Juttu Mestaruusliigan sivuilla

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 20-21

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 20-21

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2020 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95