Uutiset

LiigaPloki-Woman Volley 1-3 (20-25, 21-25, 25-23, 22-25)

Woman Volley tuli otteluun selvästi valmiimpana kuin kotijoukkue ja hallitsi kahta ensimmäistä erää selvästi. Kolmannen erän LiigaPloki onnistui kääntämään itselleen. Loistavan ottelun pelannut passari Heidi Rovanperä jätti kilpasiskonsa varjoon ja jakoi maukkaita hyökkäyspaikkoja, jotka rovaniemeläiset käyttivät rohkeasti hyväkseen. Kristine Miilen sai suurimman passimäärän ja antoi kättä pallolle reippaasti. WoVon puolustuspeli oli myös askeleen edellä pihtiputaalaisia.  Viivi Pyhäjärvi pelasi vähillä virheillä ja pohjusti joukkueen joukkueen puolustuspelaamistä.

LiigaPlokin parhaana palkittu Alex Reid pelasi kovilla hyökkäystehoilla (46%) ja oli nostopelissä hyvä. Myös Elizabeth Field 12 (+12), pelasi hyvän ottelun ja teki voitavansa joukkueen eteen. Pistetilaston ykkösellä, Tamara Kmezicillä oli synkkä ilta. Tilasto 12 (-2) ja kuusi syöttövirhettä ei antanut joukkueelle voittamiseen tarvittavaa tukea.  Kahdeksantoista syöttövirhettä kotisalissa kertoo osaltaan, että joukkueen peli oli kaukana siitä, nitä se parhaimmillaan on.

Valmentajakommentit: 

Jukka Koskinen, LiigaPloki: - Pettynyt olen ottelun tulokseen, varsinkin kotisalissa olemme onnistuneet aloitussyötöissä, tänään virheitä tuli liikaa (18 virhettä). Henkisesti ei oltu mukana pelissä. Edelleen runkosarjan sijoitus 5. on omissa käsissä.

Teemu Mäkikyrö, WoVo: - Peli lähti hyvin käyntiin pitkän matkustamisen jälkeenkin. Joukkue on löytänyt omaa tekemistään. Heidi Rovanperä pyöritti peliä mainiosti, pelaajat uskalsivat antaa kättä pallolle. Valmistaudumme playoffiin ilman suuria paineita.

Alex Reid, LiigaPloki: - Tänään olimme henkisesti heikompia kuin vastustaja. Fyysisesti jaksoimme, mutta mentaalipuoli petti eniten.

Heidi Rovanperä, WoVo;- Olemme löytäneet luoton joukkueen tekemiseen ja se näkyi hyvänä ja rohkeana pelinä tänään.

LähtiTapiola-pisteet 3/ Kristiine Miilen (21/+13) WoVo 2/ Heidi Rovanperä WoVo, 1/ Alex Reid (18/+9)

Parhaat pelaajat: LiigaPloki: Alex Reid, WoVo Rovaniemi: Kristiine Miilen

Katsojia: 338

Otteluisännät: Maaseudun Tulevaisuus, Timber Team ja Metsäkolmio

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95