Uutiset

LiigaPloki-HPK 3-0 (25-22, 25-22, 25-22)

Runkosarjan viimeisen kierroksen suurimmasta yllätyksestä vastasi Pihtiputaan LiigaPloki, joka kaatoi hallitsevan Suomen mestari Hämeelinnan Pallokerhon suoraan erin 3-0. Kotijoukkue hallitsi kahta ensimmäistä erää, mutta kolmannessa erässä HPK karkasi 2-5 tilanteesta Karoliina Fribergin syöttövuorolla 5-14 johtoon ja vielä tilanteeseen 8-20. LiigaPloki kiri Elizabeth Fieldin aloitusvuorolla eroa kiinni. Loppupisteet hoiteli LiigaPloki innostuneemmin kuin runkosarjan voittanut HPK.

LiigaPloki kohtaa puolivälierissä OrPon.  Ensimmäinen peli Orivedellä keskiviikkona.  Lauantaina 18.3. pelataan Pihtipudas-salissa tuttuun aikaan klo 18.30

Valmentajakommentit:

Jukka Koskinen, LiigaPloki: - Lähdettiin pelaamaan oman tekemisen kautta. Vastustajan peliin emme paneutuneet, meiltä rentoa tekemistä. Kolmas oli jo menossa jo HPK:lle, mutta saimme sen käännettyä. Pudotuspelit eivät ole tässä systeemillä järkeviä. Pitää odotella vastustajaa, maantieteelliset perusteet tulevat esille. Vastustajaksi varmistunui illan aikana OrPo. Mahdollisia vastustajia olivat OrPo ja Pölkky.  Molemmat sopivat meille, toki Orivesi on lähempänä ja matkustaminen ei vie niin paljon aikaa.  Ja tietenkin molempien joukkueiden kannattajilla on myös helpompi matkustaa vieraspeleihin.

Luca Chiappini, HPK: - Lähdimme tämän viikonlopun peleihin sillä meiningillä,että ne ovat hyvää harjoitusta playoffeja varten. Tänään henkisesti emme olleet riittävän hyviä. Ploki pelasi hyvän pelin, nyt keskitytään keskiviikon pudotuspelien avaukseen. Suomen playoff-systeemi on naurettava. Pelaajat joutuvat pelaamaan paljon lyhessä ajassa, samaan aikaan loukkaantumisriski on iso.

Pelaajakommentit:

Anniina Matalamäki, LiigaPloki: - Mukava peli meiltä, rentoa pelaamista, nyt keskitytään keskiviikon pudotuspelien aloitukseen.

Karoliina Friberg, HPK: - Tänään Ploki on meitä parempi monilla osa-alueilla. Playoffeja on odotettu, hyvällä mielellä aloitetaan ne.

LähiTapiola pisteet:

3/ Alex Reid , LiigaPloki 2/ Anniina Matalamäki LiigaPloki 1/ Karoliina Friberg, HPK

Parhaat pelaajat:

LiigaPloki: Alex Reid HPK: Karoliina Friberg

Katsojia: 368

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95