Uutiset

Oriveden Ponnistus onnistui ryöstämään keskiviikkona menettämänsä kodinedun takaisin voittamalla Pihtiputaan LiigaPlokin. Ottelu oli pääsääntöisesti OrPon hallintaa, ainoastaan toisen erän lopussa LiigaPloki oli jo eräpallossa 24-23, mutta tällä kerta pallo pomppi vierasjoukkueelle. LiigaPlokin pelissä näkyi jännitys ja varovaisuus varsinkin avauserässä. Kuumeessa olleen passari Eveliina Koljosen paikalla pelannut Julia Niemi selvisi tehtävästään kunnialla, mutta kukaan joukkueesta ei noussut keskiviikon hurmoksen tasolle. Vastaavasti OrPon yllättäjät olivat Johanna Siuro 13/+9 tehot 60%  (keskiviikkona 3/-6, tehot 12%) sekä Saara Lepistö hyvillä torjunnoillaan. Oriveden ykköstykki oli Malina Terrell 18/+15, kotijoukkueen tehokkain oli Alex Reid 13/+7.

Ottelusarja jatkuu jo huomenna sunnuntaina Orivedellä ja tiistaina Pihtiputaalla.

Valmentajakommentit:

Jukka Koskinen, LiigaPloki: Meillä ei pelannut tänään mikään, 0-3 ja pulinat pois. Passari Julia Niemi joutui yllätten passariksi Eveliina Koljosen sairastuttua. Sillä ei ollut kuitenkaan vaikutusta tulokseen. Huomenna on uusi päivä ja peli.

Satu Natunen, OrPo: Keskiviikon pelistä jäi aggressiivisuutta mukaan tähän peliin ja se näkyi. Vielä jäi kuitenkin joitakin asioita parannettavaksi huomiseksi.

Pelaajakommentit:

Alex Reid, LiigaPloki: Emme pelanneet kuin olimme suunnitelleet, tilanne on nyt sarjassa 1-1.  Huomenna meidän pitää keskittyä tekemään paremmin ne asiat, jotka eivät toimineet tänään.

Johanna Siuro, OrPo: Koottiin itsemme uudella joukkueella, pelaaminen sujui tänään paremmin minulla kuin keskiviikkona, kiitos luottamuksesta valmentajalle.

Parhaat pelaajat: Alex Reid, LiigaPloki , Malina Terrell , OrPo

Yleisöä: 432

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95