Uutiset
Neten asu vaihtuu ensi kaudella LiigaPlokin Stanno-paitaan

Nette Tuominen edustaa ensi kaudella Pihtiputaan LiigaPlokia. Kokenut Tuominen on voittanut Mestaruusliigaurallaan 9 mitalia, joista 2 kultaa, 4 hopeaa ja 3 pronssia. Lisäksi Suomen Cupista on saavutuksena yksi voitto ja yksi hopeamitali. Mitalit ovat tulleet seuroissa HPK/Vanajan RC, OrPo ja LP Kangasala. 27-vuotias ja 181-senttinen yleispelaaja on pelannut yhteensä 294 ottelua Suomen liigassa. Viime kaudella hän voitti ulkomailla Espanjan mestaruuden Naturhouse Ciudad de Logronon joukkueessa.

Neten terveiset:”Odotan mielenkiinnolla pihtiputaalaisen lentopalloarjen aloittamista. Tiedän, että seura on perinteinen ja laji on koko kylälle iso asia. Toivottavasti halli täyttyy ihmisistä myös tulevalla kaudella ja tunnelma on korkealla. Kesän keskityn beach volleyhyn ja fysiikkatreeneihin ja elokuussa muutan Pihtiputaalle. Pelaaminen LiigaPlokissa mahdollistaa kahdesti päivässä treenaamisen ja opintojen loppuun tekemisen, sillä muut metropolialueen häiriötekijät ovat pienehköjä,” toteaa Nette pilke silmäkulmassaan.

Päävalmentaja Jukka Koskisen mietteet uudesta pelaajasopimuksesta:
”Mukava saada Nette takaisin joukkueeseeni. Yhteistä historiaa meillä on kahdelta OrPo-kaudelta, joilla saavutimme hopeaa ja pronssia. Myöskin Varalan valmennuskeskuksessa ja maajoukkueessa olemme olleet samaan aikaan muutaman vuoden ajan. Nette on kokenut pelaaja ja viime kaudelta kokemusta tuli lisää Espanjastakin. Uskon, että hänellä on paljon annettavaa pihtiputaalaiselle lentopallolle.”

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95