Uutiset

LiigaPloki on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisen Suzanne Hornerin kanssa. Iowa Staten yliopistojoukkueen 22-vuotias, 178-senttinen passari siirtyy Pihtiputaalle elokuun alkupuolella.
Kaksi edellistä kautta passarina pelannut Eveliina Koljonen siirtyy ensi kaudeksi Belgian liigaan. Hänen sopimuksessaan oli siirtymisen salliva ulkomaanpykälä.
Valmentaja Jukka Koskisen kommentit: Olimme valmistautuneet Eveliinan lähtöön kartoittamalla passareita ulkomailta. Muutamista vaihtoehdoista askelmerkit osuivat parhaiten yhteen Suzannen kanssa. Hän on lahjakas pelaaja ja saa ensikosketuksen ammattilaisuuteen Euroopassa. Hänellä tuntuisi olevan kova halu päästä näkemään uusi joukkueensa ja harjoittelemaan yhdessä. Samaa voin sanoa itsestänikin! Odotan mielenkiinnolla uusien pelaajien näkemistä ja joukkueen ”ensiaskeleita”.
Suzanne Hornerin terveiset: Olen erittäin innostunut mahdollisuudesta pelata LiigaPlokissa ja Euroopassa. Mukava päästä pelaamaan uuden joukkueen kanssa. Odotan malttamattomana, että pääsen tutustumaan joukkuetovereihin, paikallisiin ihmisiin ja aloittamaan uuden luvun elämässäni!

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95