Uutiset

LiigaPloki pelasi viikonloppuna Kuusamossa neljä harjoitusottelua. Vastustajina olivat pohjoisen joukkueet WoVo Rovaniemi ja Pölkky Kuusamo. Lauantain avauspelissä LiigaPloki otti selvän 3-0 voiton rovaniemeläisistä. Ottelu Pölkkyä vastaan päättyi kuusamolaisten 3-1 voittoon. Kolmas erä oli tasaista vääntöä ja se kääntyi Pölkylle loppuerän parin peräkkäisen syöttövirheen avittamana.

Sunnuntaina aloitettiin ottelulla Pölkky Kuusamoa vastaan. LiigaPloki vei ensimmäisen erän, mutta toisessa ja kolmannessa Pölkky otti ohjat ja vei ne hyvällä pelillä selkein lukemin.  Kun vielä neljännen alussa tilanne oli kotijoukkueelle 8-1 näytti siltä, että sama tahti jatkuu pelin loppuun saakka. Pihtiputaalaisjoukkue hilasi kuitenkin itsensä taisteluun mukaan ja käänsi erän itselleen.  Kun vielä viides erä oli LiigaPlokin numeroin 15-10, pääsi joukkue tuulettamaan voittoa!

Päivän viimeinen peli pelattiin WoVo Rovaniemeä vastaan. Viisieräinen Pölkky-taisto painoi ehkä pelin alussa ja WoVo veikin ensimmäisen erän. Kolme seuraavaa kuitenkin LiigaPlokille perusvarmalla pelillä.  Viikonlopun aikana kaikki pelaajat saivat peliaikaa. Turnaus antoi hyvää osviittaa kehittämiskohteista ja myös vahvuuksista.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95