Uutiset

LiigaPlokin tulevan kauden kapteeni on Nette Tuominen. Kapteenistoon kuuluvat myös Alex Reid ja Anniina Matalamäki. Valinnat tehtiin joukkueen yhteisessä viikonlopputapahtumassa.

Emmi Paukku hoitaa lihashuollon

LiigaPlokin lihashuoltajana aloittaa tänä keväänä Pajulahden urheiluopistolta urheiluhierojaksi valmistunut 21-vuotias Emmi Paukku. Hänen tehtäviinsä kuuluvat hieronta- ja teippausvastaavan työt. Hierojakoulussa hän teki työharjoittelun jalkapalloseura FC Lahden hierojana.

Emmillä on pitkä ja monipuolinen urheilutausta. Viimeisin menestys tältä vuodelta Talvitriathlonin (juoksu, pyöräily ja hiihto) alle 23-vuotiaiden SM-kulta. Paukun urheilulajeihin ovat kuuluneet myös maastopyöräily ja keihäänheitto.

- Kiinnostus urheiluhierontaan tulee kotoa, sillä vanhempani Timo ja Sirke ovat kouluttaneet itsensä aikanaan myös urheiluhierojiksi. Sieltä tuli minulle kipinä näihin hommiin, kertoo Emmi Paukku.

Mikko Pesonen ja Jarkko Tyvimaa jatkavat LiigaPlokin valmennusryhmässä

LiigaPlokin apuvalmentajana jatkaa Mikko Pesonen. Hänen tehtävänään on olla auttamassa päävalmentaja Jukka Koskista joukkueen aamu-ja iltaharjoituksissa ja otteluissa. Mikolla on takanaan pitkä pelaajaura, jossa parhaimpana saavutuksena on hopeamitali SM-liigassa.

Joukkueen tilastoja pitää jo yhdeksännen liigakautensa aloittava Jarkko Tyvimaa. Jarkon tehtäviin kuuluu mm. pelien ottelutilastoinnit joukkueelle ja Mestaruusliigalle, otteluihin valmistavien videoiden tekemiset ja analyysit.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95