Uutiset

LiigaPloki-WoVo Rovaniemi 3-1 (33-21, 25-21, 21-25, 25-8)

Ennen ottelun alkua vietettiin hiljainen hetki toukokuussa menehtyneen Antti Heikkisen muistoksi.  Heikkinen oli perustamassa lentopallon juniorierikoisseura Plokia ja hänellä oli merkittävä rooli Pihtiputaan lukion lentopallolinjan käynnistämisessä. Ilman Antti Heikkisen innostavaa panosta Pihtiputaalla tuskin pelattaisiin Mestaruusliigalentopalloa.

Avauserää pelattiin pitkän kaavan kautta. WoVo tuli hyvin peliin, se taisteli ja puolusti pitkiä palloralleja.  Erän lopussa LiigaPlokin mainio panssari Suzanne Horner tarjosi namupaikat hakkuri Canace Finleylle, joka kiitti ja löi erävoiton kotijoukkueelle 33-31.

Voitetun erän jälkeen Emilia Kääntä tuli liberoksi aamuharjoituksessa jalkansa loukanneen Anniina Matalamäen tilalle. Toisen erän alku oli selkeästi rovaniemeläisten.  Kotijoukkue nousi tasoihin, ja peli pyöri tasaisena tilanteeseen 20-20, josta se repäisi Hornerin aloitusvuorolla karkuun. Toinen erä Plokille 25-21.

Kolmas erä lähti jälleen WoVolla hyvin käyntiin. 5-1 johto tasoittui kuitenkin pian tilanteeksi 5-5. LiigaPloki johti vielä teknisellä aikalisällä 14-12, mutta tällä kertaa WoVo pelasi hyvän ja onnistuneen erän lopun. Vanessa Loukonen onnistui hyvin aloitusruudussa. Nurmo pelissä loukkaantuneen Roosa Raution korvannut passari Petra Salmela tarjosi hyvät iskupaikat Nelli Rantaselle, joka onnistui hyökkäämään ratkaisevat erävoittopisteet.

Voitetun erän jälkeen WoVolta loppui veto, edellisen päivän Nurmon nelieräinen painoi pelaajien tekemisessä.  Kotijoukkue pääsi pelaamaan mukavuusalueellaan. Se selittää selkeän 25-8 erävoiton.

Päävalmentajien kommentit:

Jukka Koskinen, LiigaPloki: - WoVo puolusti hyvin, hyökkäyspelimme ei ollut vielä parasta, kolmanteen erään teimme peräti 13 omaa virhettä ja WoVo pelasi virheettömästi.  Välillä hyökkäyksissä on intoa kuin vappupallossa, eteenpäin kuitenkin on menty. Cancace Finlay pelasi oli selkeästi paremmin kuin edellisessä WoVo pelissä.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:- Tämä oli meidän paras pelimme tällä kaudella, puolustupeli toimi hyvin. Nelospaikalla ei ollut vielä parasta tekemistä. Neljännessä erässä loppui meiltä polttoaine. Eteenpäin on menty ja peli paranee joka kerta.

Suzanne Horner, LiigaPloki: - Tänään ei ollut helppo pelata, mutta pahimmat paineet alkavat olla takana.  Finleyn kanssa peli onnistui hyvin.

Petra Salmela, WoVo: - Aluksi jännitti pelata, ensimmäinen kokonainen peli liigassa.  Puolustimme tänään hyvin, lopussa tarkkuus hävisi pelistämme.

Parhaat pisteiden tekijät: LiigaPloki: Finley 25/+19, Reid 16/+8, Horner 12/+8, Hardy 11/+5, Boricheva 8/+6, Tuominen 10/-2, Kääntä vo 56%, Matalamäki vo 50%

WoVo: Rantanen 15/+2, Kathryn Sullivan 11/+5, Annika Mikkilä 9/+5

LähiTapiola: 3/ Horner 2/ Finley 1/Loukonen

Palkitut : LiigaPloki. Horner,  WoVo, Loukonen

Jompen Koneen Veikon-tähti, Canace Finley

Tilasto

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95