Uutiset

LiigaPloki-LP Vampula 3-0 (25-15, 25-19, 25-13)

Liigan avauskierroksella 3-2 vierasvoiton Pihtiputaalta hakenut LP Vampula jäi tällä kertaa LiigaPlokin jyrän alle.  Kotijoukkue oli kokonaisuudessaan vahva, erityisesti joukkueen kapteeni Nette Tuominen pelasi tasapainoisen ja vähävirheisen ottelun (18/+16). Ottelun postiivisin pelaaja oli vahvasti pelannut Anastasia Boricheva (10/+8).  LP Vampula pystyi todelliseen vastukseen vain ajoittain, lähinnä toisessa erässä. Kolmannessa joukkueen riskipelaaminen ei onnistunut, tuloksena oli 9 omaa virhettä. Kotijoukkueen virheiden määrä koko ottelussa oli vain 10.

Valmentajakommentit:

Jukka Koskinen, LiigaPloki: -Tänään pelasimme laajalla rintamalla, ainoastaan hakkuri Canace Finleyllä jäi vielä paukkuja parempaan. Nette Tuominen pelasi hyvän pelin. Joukkueen positiivisin pelaaja oli Anastasia Boricheva, jonka kehitys on menossa eteenpäin vaativalla keskipelaajan paikalla. Kokonaisuudessa pelimme pysyi hyvin kasassa, eikä innostuttu liikaa voitokkaan erän jälkeen. Virheiden kokonaismäärä oli vähäinen (10) ja se oli tärkeä asia.

Arttu Keränen, LP Vampula: - Tänään jäätiin LiigaPlokin jyrän alle. Hyökkäyspelimme oli tehotonta. Ensimmäisen erän loppu ja toinen erä olivat hyviä meiltäkin, mutta tänään se ei riittänyt. Ellinoora Hiltunen oli kipeänä poissa rosterista, sen taakse ei voi mennä, sillä tällä samalla joukkueella kuin tänään voitimme viimeksi LiigaPlokin.

Nette Tuominen, LiigaPloki: - Keskittyminen peliin onnistui, hyvät viikkoharjoitukset ja viimekertainen tappio Vampulalle antoi motivaatiopohjan tämän päivän voitolle. Lisäksi huono Cupin peli Nurmoa vastaan vielä lisää pelinälkää. Itselläni oli tasapainoinen peli ja nautin pelaamisesta, kuten koko joukkue.

Veda Mansikkaviita, LP Vampula:- Taistelemaan lähdettiin, mutta tänään LiigaPloki oli parempi, oma pelimme toimi välillä hyvin, mutta välillä se pätki niin kuin myös minullakin. Ei ollut paras päivä meillä.

LähiTapiola 3/ Nette Tuominen, LiigaPloki 2/ Anniina Matalamäki, LiigaPloki 1/ Anastasia Boricheva

Parhaat pelaajat: Nette Tuominen, LiigaPloki , Roosa Nieminen, LP Vampula

Jompen Koneen Veikon Tähti: Nette Tuominen, LiigaPloki

Katsojia 351

Otteluisäntä: Keskisuomalainen

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95