Uutiset

LiigaPloki - Pölkky Kuusamo 3-2 (25-17, 24-26, 25-22, 22-25, 15-10)

Isänpäivän ilta tarjosi Pihtipudas-salin yleisölle huikean lentopallonäytelmän. Hyvätasoisen viisieräisen kamppailun vei kotijoukkue paremmalla aloitussyötöllä ja taistelevalla puolustuspelillä. LiigaPloki tahditti ensimmäistä erää ja veikin sen selkeästi. Toisessa erässä LiigaPloki nousi 12-16 takaa-ajoasemasta 24-22 eräpallotilanteeseen, mutta pieni pehmeneminen ja Pölkyn vahvat otteet käänsivät erän vieraille.

Kolmas erä oli LiigaPlokin hallintaa, Pölkky kävi pariin otteeseen kahden pisteen päässä.

Neljäs alkoi LiigaPlokilta vahvasti, mutta hurjalla prosentilla hyökännyt Olena Prokopenko niittasi erän lopun kuitenkin Pölkylle kolmella peräkkäisellä hyökkäyspisteellä. Ukrainalaisen iltaa kuitenkin himmensi 9 vastaanottovirhettä huikeat 20 ässää syöttäneen kotijoukkueen syöttömyllyssä.

Viides erä oli selkeästi LiigaPlokin ja joukkue palkitsi kotiyleisön hurjan kannustuksen todella makealla voitolla.

LiigaPlokin pelaajisto onnistui laajalla rintamalla, kuten ottelutilasto kertoo. Parhaana palkittu Alex Reid pelasi kauden parhaan pelinsä uurastaen uhrautuvasti myös vastaanotossa ja puolustuspelissä.

Valmentajakommentit: Jukka Koskinen, LiigaPloki - Pelattiin tänään joukkueena hyvä peli, meillä oli jopa saumaa viedä kolme pistettä, mutta Essi Helmisen aloitusvuorot sattuivat meidän kannalta huonoon saumaan. Pölkyltä saadut 2 pistettä maistuvat. Pelaamiseen on tullut enemmän tasaisuutta kuin aiemmissa peleissä. Suunta on ylöspäin.

Tuomas Alatalo, Pölkky - Yleisö viihtyi korkeatasoisessa pelissä. LiigaPlokin aggressivinen syöttö ja hyvä puolustuspeli oli heidän voiton salaisuus. Meilläkin oli kova ja tahto pelissä. Piste saatiin taisteltua.

Pelaajakommentit:

Suzanne Horner, LiigaPloki - Tänään oli korkeatasoinen peli, meillä toimi hyvin aloitukset. Omaan ja joukkueen peliin olen tyytyväinen.

Malina Terrell, Pölkky - Tämä oli kovatasoisin pelaamani peli Suomen liigassa. LiigaPlokin vahvat aloitukset ratkaisivat pelin.

Parhaat pelaajat: LiigaPloki, Reid, Pölkky Terrell

LähiTapiola: 3/Reid, 2/Finley, 1/Terrel, Pölkky

Jompen Koneen Veikon Tähti: Horner

TILASTO

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95