Uutiset

Ensimmäistä kauttaan kotimaansa ulkopuolella pelaava Suzanne Horner, 22, puolestaan johti passarina LiigaPlokin neljään voittoon marraskuun viidestä ottelusta. Taitava pelintekijä on todellakin joukkueen pelin sielu kentällä.

- Suzannen valinta passariksimme on osoittautunut osuvaksi. Hän on passarina luova ja rohkea sekä uskaltaa tehdä omia päätöksiä ja on pelinjohtajana aivan huippuluokkaa. Hänellä on kova halu tulla huippupassariksi ja siksi haluaa tehdä töitä sen eteen täysillä joka päivä, kehuu passariaan LiigaPlokin päävalmentaja Jukka Koskinen.

Naisten tähdistössä nähtiin kolme ensikertalaista: Hornerin lisäksi, LP Viestin hakkuri Kertu Laak sekä Pölkky Kuusamon Essi Helminen. Keskipelaajille, HPK:n Daniela Öhmanille ja LP Viestin Anna Czakanille valinta oli uran toinen ja toiseksi yleispelaajaksi valitulle Pölkky Kuusamon Olena Prokopenkolle uran kolmas. Kukaan pelaajista ei ollut mukana kuukauden ensimmäisessä tähdistössä lokakuussa.

Juttu LML:n sivuilla

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95