Uutiset

LiigaPloki - LP Viesti 3-0 (25-22, 25-20, 25-19)

LiigaPloki otti makean voiton LP Viestistä. Se oli ensimmäinen voitto LP Viestin nimellä pelaavista salolaisista ja tuli 35:lla yrityksellä. Ei ihme, että Pihtipudas-salin yleisö ja kotijoukkue lähtivät joulutauolle iloisin mielin.

Kotijoukkue lähti otteluun railakkaalla asenteella ja Alex Reidin näyttävät torjunnat heti alkuun antoivat osviittaa illan peliin. Ensimmäinen erä sujui LiigaPlokin hallinnassa vaikka LP Viesti pääsi kolmeen otteeseen pisteen päähän.

Toisessa erässä Viesti otti 2-0 johdon, jonka LiigaPloki käänsi edukseen. Sen jälkeen Viesti kävi yhteen otteeseen pisteen johdossa, mutta kolmannessa erässä kotijoukkue oli koko ajan kuskin paikalla.

LP Viestin liberona pelasi Tuuli Kukkonen, joka selvisi nostourakastaan (36 vastaanottoa) kohtuullisesti 44:n nostoprosentilla. 

Valmentajakommentit:

Jukka Koskinen, LiigaPloki: Onneksi meillä oli torstaina LP Kangasalan peli alla, se helpotti tämän päivän ottelussa. LP Viesti-peliin on helppo lähteä pelaamaan, kun tietää mitä sieltä tulee. Passari Suzanne Horner löysi hyvin passitemmon Alex Reidin kanssa. Hakkuri Canace Finley pelasi hyvän hakkuripelin. Pelistä saatuihin 3 pisteeseen olen tyytyväinen.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti: Ploki oli tänään parempi. Tyytyväinen olen joukkueen taisteluun ja hyvään fiilikseen kentällä. Hävisimme torjuntapelissä Plokille selkeästi (2-10). Ploki on pelannut viime pelit samalla tasolla kuin neljä kärkijoukkuetta.

Pelaajakommentit:

Anastasia Boricheva, LiigaPloki: Valmistautuminen otteluun onnistui meiltä hyvin. Varsinkin hyökkäyspelimme toimi mainosti. Pitkällä joulutauolla keskitytään aluksi omaehtoiseen harjoitteluun.

Noora Kosonen, LP Viesti: Raskas syksy on takana, tänään pelasimme paremmin kuin eilen Nurmossa. Hyvin laitoimme kampoihin Plokille, erien lopussa meille kuitenkin liikaa omia virheitä.

LähiTapiolan pisteet
3 Finley LiigaPloki
2 Reid LiigaPloki
1 Horner LiigaPloki

Parhaina palkitut, LiigaPloki Finley, LP Viesti Laak

Jompen Koneen Veikon Tähti; Alex Reid

LiigaPloki: Finley 17/+12,(hyökkäys 64%) Reid 14/+9, Hardy 10/+9 (hyökkäys 89%)
LP Viesti: Laak 12/+3, Kosonen 11/+6, Czakan 7/+6

Ottelua emännöi Kahvila Ravintola Manta

TILASTO

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95