Uutiset

LiigaPloki - HPK 2-3 (25-22, 25-20, 22-25, 22-25, 10-15)

LiigaPloki pelasi toisen viisieräisen kamppailun, kun se tahkosi myös sunnuntaina lauantain OrPo-pelin tapaan täydet viisi erää Cup-mestari HPK:ta vastaan. Kotijoukkue vei kaksi ensimmäistä erää, mutta kolmannessa erässä osat vaihtuivat, kun HPK oli koko ajan johtoasemassa. HPK:n päävalmentaja Luca Chiappini vaihtoi hakkuri Vicky Savardin ja yleispelaaja Suvi Kokkosen pelipaikat. Sen jälkeen HPK meni menojaan. Neljännen erän alku näytti LiigaPlokin kannalta lupaavalta, kun se sai siihen 8-4 johdon. Kotijoukkue johti vielä teknisellä aikalisällä 14-13, mutta Suvi Kokkosen ja Vicky Savardin taidokkaat käsistä lyönnit Plokin torjunnasta sekä libero Saana Koljosen uskomattomat puolustukset käänsivät erän hämeelinnalaisille. Viidennessä erässä HPK karkasi erän puolivälissä, eikä kotijoukkue pystynyt vastaamaan.

Kotijoukkue oli liikaa loistavasti pelanneen yleispelaaja Alex Reidin varassa, apuja tarjosi välillä kapteeni Nette Tuominen ja keskipelaaja Meredith Hardy. Hakkuri Canace Finlay ja keskipelaaja Anastasia Boricheva jäivät tällä kertaa vähäiselle passimäärälle.

Valmentajakommentit

Jukka Koskinen, LiigaPloki; Tänään oli kiva pelata, vastus oli kovempi eilinen OrPo. Voittokin oli pienistä asioista kiinni. Kolmanteen erään HPK teki rotaatiovaihdon, se sekoitti jonkin verran meidän pelaamista. Kymmenen erää kahteen päivään kovia joukkueita vastaan oli hyvää harjoitusta tulevaan ja antoi uskoa parempaan peliin jatkossa.

Luca Chiappini, HPK: Olen todella ylpeä joukkueestani, me olemme todella vahva henkisesti. Se tuli todistettua nousemalla 0-2 tappiosta 3-2 voittoon. Raskas viikko oli takana, johon kuului pelimatka Venäjälle, Laura Baggin lähtö. Ottelun alussa meille tuli virheitä, mutta loppua kohden pelimme parani.

Pelaajakommentit:

Alex Reid, LiigaPloki: Pelimme taso vaihteli liikaa, HPK on hyvä joukkue, syksyyn verrattuna pelimme parempaa kuin edellisessä pelissä. Tappio tietysti harmittaa.

Suvi Kokkonen, HPK: Kova vastus oli tiedossa, saimme toteuttua sovittuja kuvioita onnistuneesti.

Saana Koljonen, HPK (ottelun MVP): Mukava oli pelata Pihtiputaalla, vaikka raskas viikko oli takana, pitkällä erätauolla päätimme taistella. Kovalla asenteella nousimme voittoon.

Parhaat pisteiden tekijät

LiigaPloki: Alex Reid 27/+20, Nette Tuominen 16/+13, Meredith Hardy 15/+13

HPK: Vicky Savard 21/+12, Suvi Kokkonen 18/+6 , Yasmine Madsen 16/+11

LähiTapiola-pisteet: 3/ Saana Koljonen HPK,  2/Vicky Savard HPK,  1/ Alex Reid LiigaPloki

Parhaat pelaajat: Alex Reid, LiigaPloki, Saana Koljonen,HPK

Jompen Koneen Veikon Tähti: Alex Reid

Otteluisäntänä Niemenharjun Rakennus Oy

Katsojia 354

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95