Uutiset

LiigaPloki- Pölkky Kuusamo 0-3 (20-25,23-25,18-25)

Pölkky Kuusamo otti ansaitun 3-0 vierasvoiton Pihtiputaan LiigaPlokista. Ottelu oli kauttaaltaan hyvä Mestaruusliigan peli, jossa ratkaiseva tekijä Pölkyn voittoon oli heidän vahva hyökkäys- ja puolustuspeli. Jatkopallopelaamisessa Pölkky oli selkeästi vahvempi ja hoiteli ne peräti 49% teholla LiigaPlokin onnistumisen jäädessä 28 prosenttiin. Pölkky siirtyi voiton ansiosta Mestaruusliigan ykköspaikalle.

Ensimmäisen erän alku osoitti ottelun suunnan. Pölkyn Essi Helminen yllätti hyppysyötöillään LiigaPlokin vastaanoton. Hetkessä Kuusamo johti 7-1. Sen jälkeen LiigaPloki heräsi pelaamaan, mutta Pölkyn Olena Prokopenko teki hienoja suorituksia vaikeistakin paikoista. Hyökkäystehot peräti 60%.

Toisessa erässä kotijoukkue oli niskanpäällä lähes loppuun asti. Loppuvaiheissa Essi Helminen pystyi kääntämään LiigaPlokin 23-22 johdon 25-23 Pölkylle. Kotijoukkue onnistui aloituksissaan, mutta Kuusamo hyökkäsi jälleen tehokkaammin kuin LiigaPloki.

Kolmannessa erässä LiigaPloki pysyi Pölkyn mukana tekniselle aikalisälle asti. Varsinkin hakkuri Canace Finley piti kotijoukkuetta pystyssä. Aikalisän jälkeen Kuusamon amerikkalainen keskipelaaja Mara Green onnistui aloitusruudussa. Pölkky karkasi selkeään 25-18 erä- ja otteluvoittoon. 

Valmentajakommentit:

Jukka Koskinen, LiigaPloki: - Mielellään tästä olisi pisteitä otettu, mutta Pölkky oli vahvempi varsinkin jatkohyökkäyksissään, meiltä Canace Finley jäi toisessa erässä liian vähille passeille (3 passia). En ole huolestunut joukkueen vireestä. Tänään oli hyvätasoinen peli molemmilta joukkueilta.

Tuomas Alatalo, Pölkky Kuusamo: - Olen tyytyväinen peliimme, ajatus ennen ottelua oli löytää peli-ilo, jossa on mukana vahva tunne. Se näkyi tänään hyvänä puolustuspelinä ja sen jälkeisenä onnistuneena hyökkäyspelinä. LiigaPloki pelasi hyvän pelin, vaikka se hävisi pelin erin 0-3.

Pelaajakommentit:

Nette Tuominen, LiigaPloki: - Hyvä vire oli hyvä ennen ottelua, mutta viimeinen lataus puuttui pelissä.

Iida Paananen, Pölkky Kuusamo: - Hyvätasoinen peli, eilisen hävityn pelin jälkeen tänään pelissä oli enemmän tunnetta ja taistelua. Se näkyi onnistumisena.

Parhaat pisteiden tekijät: LiigaPloki: Canace Finley 15/+13, Alex Reid 10/+6, Meredith Hardy 9/+7

Pölkky Kuusamo: Olena Prokopenko 18/+11, Essi Helminen 16/+4, Mara Green 12/+10

LähiTapiola-pisteet: 3/ Prokopenko, Pölkky,  2/ Iida Paananen, Pölkky,  1/ Essi Helminen ,Pölkky

Parhaat pelaajat: Finley, LiigaPloki , Prokopenko, Pölkky

Jompen Koneen Veikon Tähti: Canace Finley

Katsojia: 337

TILASTO

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95