Uutiset

LiigaPloki pelaa runkosarjan viimeiset kotiottelut tulevana viikonloppuna. Lauantaina 17.2. vastassa on LP Kangasala ja sunnuntaina 18.2. Oriveden Ponnistus. Molempien pelien alkamisaika on tuttu 18.30.  Tervetuloa kannustamaan!  

LiigaPloki-LP Kangasala lauantai 17.2.klo 18.30 Pihtipudas-sali

Lauantaina LiigaPloki testaa lauantaina LP Kangasalan nousukunnon. Kangasala on vaikean alkukauden jälkeen löytänyt valmentajavaihdoksen ja pelaajamuutoksien myötä hyvän pelivireen ajatellen kevään pudotuspelejä. Se on voittanut viimeiset neljä peliään ja voittolistalta löytyy mm. 3-1 kotivoitto sarjakärki HPK:sta. Alkukaudesta LP:n peli perustui Jessica Wagnerin johtamaan vahvaan keskipelaamiseen. Viime peleissä joukkueen laitapelaaminen on parantunut kanadalaisen yleispelaaja Danielle Briseboin ja Liisa Hurskaisen onnistumisten myötä. Kotijoukkueen tapaan lauantain pisteet maistuisivat myös Kangasalalle, sillä se kamppailee tiukasti sarjataulukon kuudennesta sijasta Nurmon Jymyn kanssa.

Kauden keskinäiset kamppailut ovat päättyneet LiigaPlokin voittoihin. Pihtiputaalaiset hakivat syksyllä 3-0 vierasvoiton Kangasalalta ja voittivat Pihtiputaalla pelatun ottelun tiukan väännön jälkeen 3-2. Peli alkaa lauantaina 17.2. klo 18.30 Pihtipudas-salissa.

LiigaPloki-OrPo

sunnuntai 18.2.klo 18.30 Pihtipudas-sali

Tulevan viikonlopun toisessa kotiottelussaan LiigaPloki kohtaa sarjassa neljäntenä olevan OrPon, joka taistelee Pölkky Kuusamon kanssa kolmospaikasta. Orivesi pelaa myös lauantaina kotonaan Nurmoa vastaan.

Odotettavissa on kova taisto, sillä molemmat joukkueet ovat voittaneet keskinäisen kotiottelunsa. OrPo voitti kotonaan 3-0, ja tammikuussa Pihtiputaalla LiigaPloki oli vahvempi erin 3-2.Tammikuun lopussa OrPo hankki joukkueeseen kolmannen brasilialaispelaajan. Yleispelaaja Daniele dos Santos Batista tuli korvaamaan nilkkansa loukanneen Franciele Stedilen, jonka pelaaminen on vielä epävarmaa LiigaPlokin pelissä.

Sunnuntaina nähdään miten LiigaPloki pystyy haastamaan OrPon runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95