Uutiset

LiigaPloki - Pölkky Kuusamo 3-2 (25-19, 25-27, 18-25, 25-16, 17-15)

Pihtiputaan LiigaPloki tasoitti naisten lentopallon Mestaruusliigan puolivälieräsarjan. Perjantaina selkeän 3-0 kotivoiton ottanut Kuusamo antautui tiukan taistelun jälkeen erin 2-3 Pihtipudas-salissa. Ottelu tarjosi yleisölle viihdettä koko rahalla. Ensimmäinen erä oli LiigaPlokin hallintaa ja toinenskin nbäytti kääntyvän sille. Toisen erän muutamat kyseenalaiset kotijoukkueen tappioksi kääntyneet tuomaritulkinnat  kuumensivat tunteita niin kentällä kuin katsomossakni.  Kolmas erä kääntyi puolivälin jälkeen Pölkyn selvään voittoon, mutta neljäs oli vielä selkeämmin kotijoukkueen.

Viidennen ja ratkaisevan erän käänsi LiigaPloki niukasti itselleen 17-15, menetettyään sitä ennen 14-11 johtonsa. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat jo tiistaina Kuusamossa, neljäs peli pelataan torstaina Pihtiputaalla ja mahdollinen viides sunnuntaina Kuusamossa.

Valmentajakommentit:

Jukka Koskinen LiigaPloki: - Tämä voitto oli meille "uskonkohotuspeli". Parannettiin omaa tekemistä perjantaihin verrattuna. Onnistuimme varsinkin aloituksissa. Peli ei ollut vielä meidän parasta, helppoja virheitä tuli ajoittain liikaa. Nelospaikan hyökkäys toimi mukavasti. Tiistaina on seuraava peli Kuusamossa. Nyt on tärkeää pelaajille hyvä palautus ja lataus.

Tuomas Alatalo, Kuusamo: - Ottelulle oli odotetut lähtökohdat, tiukka peli oli luvassa. Kotipelien merkitys on suuri. Ploki syötti hyvin tänään. Pudotuspelien välissä pitää palautua hyvin ja olla valmiina seuraavaan peliin.

Pelaajakommentit:

Canace Finley, LiigaPloki: - Kotipeli sytytti meidä pelaamaan paremmin kuin Kuusamossa, onnistuimme erityisesti syötöissä.

Siiri Vehmanen, Kuusamo: - Ploki tuli vastaan kovalla sykkeellä, tänään oli tasainen peli. Mukava on päästä pelaamaan aloitusseitsikossa.

Parhaat pisteiden tekijät: LiigaPloki: Canace Finley 20/+12, Alex Reid 20/+8, Meredith Hardy 14/+10

Pölkky Kuusamo: Olena Prokopenko 22/+13, Essi Helminen 18/+2, Mara Green 11/+3

Palkitut: Meredith Hardy, LiigaPloki ja Essi Helminen, Kuusamo

Katsojia 423

Otteluisäntä: Pihtiputaan kunta

kuva Jari Kotka

TILASTO

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95