Uutiset

LiigaPloki-LP Kangasala 1-3 ( 17-25,22-25,25-22,22-25)

Ensimmäinen pronssipeli sujui Pihtiputaan LiigaPlokin ja LP Kangasalan osalta tyypillisen pudotuspelien tapaan. Kahdessa ensimmäisessä erässä vierasjoukkue sai onnistumisia erityisesti hyökkäyksissään ja aloituksissaan. Kotijoukkue ei saanut alkuun parasta osaamistaan. Vasta kolmannessa ja neljännessä molemmat joukkueet pelasivat tasokasta lentopalloa. LP Kangasala sai voitollaan ensimmäisen kiinnityksen pronssiin. Seuraava kohtaaminen on jo perjantaina Kangasalla. Kahdella voitolla pääsee juhlimaan pronssimitaleja.

Valmentajakommentit:

Jukka Koskinen, LiigaPloki: - Ottelun alussa LP oli hyökkäävämpi kuin me. Me olimme unessa. Sen jälkeen peliin löytyi hyvä ote. Pudotuspelien ensimmäiseksi peliksi tämä oli paras meiltä. Perjantaina lähdemme ryöstöretkelle Kangasalalle.

Kai Stenius, LP Kangasala: - Kahden voitetun erän jälkeen tuntui ettei tämä mene loppuun saakka. Syöttö toimi kuitenkin riittävästi ja pelissä selvittiin vähillä virheillä. Danielle Brisebois ja Jessica Wagner olivat tänään hyviä. Nyt täytyy ajatus nollata ja katseet perjantain peliin.

Pelaajakommentit:

Nette Tuominen, LiigaPloki:- Harmittaa tappio, ajatukset on siirrettävä perjantaille ja sitten sunnuntaille. Tiukkoja ovat nämä pelit. Nautin pelaamisesta joka tilanteessa.

Mita Uiato, LP Kangasala; - Pelasimme hyvin tänään. Erityisesti syöttö onnistui meillä. Yhteistyö Briseboisin onnistui, hän on vahva ja taitava pelaaja.

Parhaat pisteiden tekijät:

LiigaPloki: Finley 18/+11, Reid 15/+7, Tuominen 14/+7

LP Kangasala: Brisebos 32/+19, Wagner 13/+10, Riikonen 11/+5

Palkitut pelaajat: Nette Tuominen, LiigaPloki, Danielle Brisebois, LP Kangasala

Otteluisäntä: Kotiseudun Sanomat

Katsojia 444

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95