Uutiset

Jukka Koskinen jatkaa naisten lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Pihtiputaan LiigaPlokin päävalmentajana kaudella 2018-2019. Hän aloitti tehtävänsä 2015 joulukuussa nostaen LiigaPlokin runkosarjan viimeiseltä paikalta pudotuspeleihin. Viime kaudella joukkue sijoittui viidenneksi ja tällä kaudella sijoitus parani neljänneksi.

Mestaruusliigassa Koskiselle tuleva vuosi on 18. kausi päävalmentajana.

LiigaPloki Euro Cupiin mukaan

Tämän kauden neljäs tila Mestaruusliigassa merkitsi samalla LiigaPlokille paikkaa Euro Cupiin. Sen myötä seura päätti osallistua ensi kaudella historiansa ensimmäisen kerran kansainväliseen toimintaan. Tämän myötä LiigaPloki haluaa nostaa tekemisensä tasoa astetta ylemmäksi.

Jukka Koskinen: -Mennyt kausi oli värikäs kaikilta osin. Onneksi minulla oli joukkue, jonka kanssa nautin joka hetkestä niin vaikeina kuin hyvinäkin aikoina. Olisi hieno jatkaa edes suurimman kanssa yhteistä taivalta, koska on todella rankkaa aloittaa aina alusta uusien pelaajien kanssa.
-Tuleva kausi tuo myös Pihtiputaalle EuroCup pelit. Nämä tuovat väriä ja tietysti myös kovuutta joukkueelle. On myös selvää että joukkueen pitää olla paljon aikaisemmin valmiina näihin peleihin joten tämä tuo tietysti mukanaan omat haasteensa.

-Olen saanut paljon hyviä ystäviä Pihtiputaalta ja he ovat myös suureksi osaksi syyllisiä jatkooni täällä.
-Päätös jatkamisesta ei kuitenkaan ollut helppo, koska sain yllättävän tarjouksen lentopallon ulkopuolelta. Toivottavasti tämä tarjous odottaa minua vielä ainakin vuoden.
-Olen siis riesananne vielä ainakin yhden kauden. Toivottavasti se olisi vieläkin parempi kuin päättynyt kausi.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95