Uutiset


Yhdysvaltalainen 27-vuotias, 188-senttinen Elizabeth Field palaa vuoden tauon jälkeen lentopallon Mestaruusliigassa pelaavaan Pihtiputaan LiigaPlokiin. Viime kaudella romanialaista Dynamo Bukarestia edustanut Field on pelannut täydet kaudet myös Tsekin ja Saksan pääsarjoissa.
Päävalmentaja Jukka Koskisen kommentti:
Onhan se mukava saada paluumuuttaja joukkueeseen. Silloin tietää, että seurassa on tehty asioita oikein. Elizabeth haluaa edelleen oppia paremmaksi pelaajaksi ja se on hieno asia. Hänellä on lisäksi suuri sydän joukkuepelaamiseen. Se ei jätä ketään kylmäksi.
Elizabethin terveiset LiigaPlokin faneille:
I am very much looking forward to returning to LiigaPloki and Pihtipudas for the 2018-19 volleyball season. I have high hopes and expectations for the coming year and I hope we continue to grow and improve on the court as well as in the standings. This is a close knit community and one I am honored to be a part of once again. I look forward to seeing each of you at our matches. Thank you for your continued support. See you soon.
Odotan innolla LiigaPlokiin ja Pihtiputaalle paluuta 2018-19 lentopallokaudelle. Minulla on suuria toiveita ja odotuksia tulevasta vuodesta ja toivon, että jatkamme kehittymistä niin kentällä kuin sijoituksissa. Tämä on yhteenhitsautunut yhteisö ja minulla on kunnia jälleen kerran olla osa sitä. Odotan innolla, että näen jokaisen teistä otteluissamme. Kiitos jatkuvasta tuesta. Nähdään pian!

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95