Uutiset

Yhdysvaltalainen 23-vuotias passari Suzanne Horner on tehnyt jatkosopimuksen LiigaPlokin kanssa. Viime kaudella Horner valittiin Mestaruusliigan marraskuun kuukauden pelaajaksi.
Suzannen terveiset: ”Olen innoissani toisesta LiigaPloki-vuodestani. Ensimmäinen ammattilaiskauteni oli mahtava kokemus ja haluan jatkaa kehittymistä pelaajana ja nauttia pelaamisesta!”

EliteVolleyAgency


Päävalmentaja Jukka Koskisen mietteet Suzannen sopimuksesta;
”On hieno asia, että saa pelinrakentajan jatkamaan vielä toisenkin kauden. Uskon vahvasti tulevan kauden olevan vielä huomattavasti paremman kuin edellisen. Varmasti itseluottamus johtamiseen ja pelinrakentamiseen tulee olemaan vieläkin paremmalla tasolla. Lisäksi on iso asia, että hän on nyt pelannut myöskin mitalipelejä Suomessa. Suzanne on lisäksi loistava persoona ja siksi hänen kanssaan on hieno tehdä töitä yhdessä”.
Myös Anastasia Boricheva jatkaa pihtiputaalaisseurassa. Aloituskuusikossa koko kauden pelannut 20-vuotias keskitorjuja teki runkosarjassa 119 pistettä, joista 39 torjunnoilla.
Anastasian terveiset: ”Olen iloinen, että pääsen Pihtiputaalle takaisin pelaamaan. Tykkäsin paljon paikkakunnasta ja Pihtipudas-salin energiasta, jota fanit antoivat meille pelin aikana. Odotan innolla kauden alkua.”
Päävalmentaja Jukka Koskisen mietteet Anastasian sopimuksesta;
”Hän on vielä nuori pelaaja, joka tosin on nyt pelannut jo pari kautta Mestaruusliigaa kuusikossa. Tulemme varmasti panostamaan huomattavasti enemmän fysiikkaan hänen kohdallaan ja sitä kautta uskon hänen yltävän pelaajana vielä huomattavasti ylemmäksi”.
LiigaPlokin logo uudistuu. Uusi kausi tuo mukanaan paljon uutta mm. osallistumisen Challenge-cupiin. Niihin sopii hyvin logon selkiyttäminen ja nykyaikaistaminen.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95