Uutiset


Sanni Määttä palaa LiigaPlokiin viiden vuoden tauon jälkeen. Pihtiputaan lentopallolukiossa opiskellut sotkamolainen on kuulunut viimeiset neljä kautta ykkössarjan kärkijoukkue Puijo Wolleyn runkopelaajiin. Sanni on aikoinaan käynyt Pihtiputaan lentopallolukion ja pelannut Plokin liigajoukkueessa kaudet 11-12 ja 12-13.
Sannin terveiset. ”Todella mukava palata Plokin paitaan pelaamaan. Pihtiputaalta jäi lukiovuosista hyvät muistot, joten on helppo tulla tuttuun ympäristöön takaisin. 1-sarjassa sain paljon kokemusta ja sen myötä pelaamiseni meni eteenpäin. Halu liigassa pelaamiseen on kuitenkin kova, joten nyt tuntui oikealta hetkeltä ottaa seuraava askel ja Pihtipudas vaikutti parhaalta vaihtoehdolta. Odotan innolla tulevaa kautta. Pihtiputaalla on mahtava kotiyleisö ja on hienoa päästä nauttimaan sen tunnelmasta jälleen ensi kaudella”.

"Sannilla on selkeästi kova halu palata taas harjoittelemaan ja pelaamaan Mestaruusliigassa muutaman välivuoden jälkeen. Toivotan Sannin mielelläni mukaan joukkueeseeni", kertoo LiigaPlokin päävalmentaja Jukka Koskinen.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95