Uutiset


Venessa Loukonen liittyy LiigaPlokin vahvuuteen. 19-vuotias ja 181-senttinen Loukonen pelasi viime kaudella rovaniemeläisessä Woman Volleyssa. Lahjakas keskipelaaja oli voittamassa A-tyttöjen Suomen mestaruutta tänä keväänä ja valittiin turnauksen tähtikentälliseen.
”Olen kuullut paljon hyvää Pihtiputaasta ja tiedän, että siellä on ainakin innokas kotiyleisö. Uskon, että LiigaPloki tarjoaa minulle hyvät puitteet kehittyä lentopallossa ja odotan tietenkin kovia pelejä ensi kaudella,” kertoo Venessa Loukonen terveisissään.
Päävalmentaja Jukka Koskinen: ” Venessa on nuori ja lupaava pelaaja, joka tuo varmasti oman pirteän panoksensa joukkueeseen. Lisäksi pelkästään se, että viime kauden kahteen keskipelaajaan nähden nyt on kolme, luo paljon paremmat mahdollisuudet tulevaan kauteen”.

Lisää pelaajauutisia luvassa lähipäivinä!

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95