Uutiset

Darian Mack täydentää LiigaPlokin ulkolaiskaartin

Yhdysvaltalainen Darian Mack on tehnyt sopimuksen LiigaPlokin kanssa. Yleispelaajan ja hakkurin tontilla viihtyvä 22-vuotias ja 183-senttinen Mack on edustanut kovatasoista Kentuckyn yliopistojoukkuetta. Kentucky selvisi yliopistosarjan välieriin. Vahvojen hyökkäystaitojen lisäksi pelaaja omaa hyvän vastaanoton.
”Olen innoissani mahdollisuudesta liittyä LiigaPlokin joukkueeseen tulevalla kaudella. Olen kuullut paljon hyvää seurasta ja se on hyvä paikka aloittaa ura ulkomailla. Odotan uusia kokemuksia joukkueen ja valmentajien kanssa”, kertoo Darian seuralle lähettämässään viestissä.
Jukka Koskisen kommentti: ”Darian aloittaa ensimmäisen kautensa ulkomailla. Hän tulee kovamaineisesta Kentuckyn yliopistosta, joten hän on pelannut jo hyvätasoista lentopalloa. Sekä Darian, että Jeane Horton pystyvät pelaamaan tasokkaasti sekä hakkurin, että yleispelaajan paikkaa ja omaavat hyvän vastaanoton. Tämä luo monta mielenkiintoista mahdollisuutta joukkueen peluuttamiseen tulevalla kaudella.”

Darin Mack pelivideo

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95