Uutiset

OP Pihtipudas ja LiigaPloki Pihtipudas ry ovat solmineet laajan yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen myötä pankki on yksi LiigaPlokin pääyhteistyökumppaneista ollen varsin näkyvästi mukana. Esimerkiksi 28.9.2018 pelattavassa kauden ensimmäisessä kotiottelussa Hämeenlinnaa vastaan pankki toimii otteluisäntänä tarjoten omistaja-asiakkailleen ilmaisen sisäänpääsyn otteluun.
Kummatkin osapuolet ovat tyytyväisiä virinneen yhteistyön osalta.
- LiigaPlokin merkitys paikkakunnallamme ja paikkakunnallemme on kiistaton. Paitsi otteluissa, myös kylillä ja kahvipöydissä LiigaPloki yhdistää ja keskusteluttaa. Seuralla on vahva yhteisöllinen rooli Pihtiputaalla, mikä sopii erittäin hyvin osuustoiminnallisen pankin arvoihin. Yhteisöllisyys on meille ja yleensäkin osuustoiminnan näkökulmasta erittäin tärkeä arvo, toteaa Pihtiputaan Osuuspankin toimitusjohtaja Toni Ruokanen.
- LiigaPlokin puheenjohtaja Raimo Pärnänen toivottaa Pihtiputaan Osuuspankin lämpimästi tervetulleeksi seuran kumppaniksi.
”Tämä on seurallemme iso asia. Merkittävän sopimuksen myötä saamme myös pankki- ja vakuutuspalvelumme saman katon alle. Kun tulevalla kaudella pelaamme Mestaruusliigan lisäksi Euroopan kentillä, paikallinen ja seutukunnallinen tuki on meille äärimmäisen tärkeä asia”, toteaa Raimo Pärnänen.
Yhteistyösopimuksen myötä OP Pihtipudas tulee tarjoamaan myös kohdennettuja alennuksia vahinkovakuutuksista LiigaPlokin jäsenille ja kausikorttilaisille.
- Olemme pyrkineet löytämään yhteistyöhömme muotoja, mikä palvelisi paitsi molempia sopimuksen osapuolia, myös pankin omistaja-asiakkaita ja LiigaPlokin kannattajia. Uskomme, että seuran jäsenyydelle ja kausikorteille saamme tällä lisäarvoa, yhtä lailla kuin pankin omistaja-asiakkuudellekin ensimmäisen ottelun vapaapääsyn muodossa, toteaa Ruokanen.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95