Uutiset

LiigaPlokin joukkueen kokoonpano kokee muutoksen, kun Sanni Määttä aloittaa opiskelun Kuopiossa. Opiskelupaikan avautuminen merkitsee sitä, että Määttä pystyy olemaan joukkueen mukana selkeästi pienemmällä panoksella kuin alkuperäinen tarkoitus oli.

Joukkuetta tulee sen vuoksi täydentämään 23-vuotias kanadalainen yleispelaaja/hakkuri Miranda Dawe.

”Tietysti olemme Sannin puolesta onnellisia, että hän pääsee opiskelemaan haluamalleen alalle. Joukkueen kannalta tilanne on tietysti harmillinen, sillä Sannille oli kaavailtu merkittävää roolia tulevalla kaudella. Kotimaista korvaajaa oli vaikea löytää ja siinä mielessä Miranda Dawen oma yhteydenotto sattui ajoituksellisesti oikeaan kohtaan ja hänestä saamme täydennystä pelaajistoomme”, toteaa päävalmentaja Jukka Koskinen.

Joukkueen hierojaksi ja huoltajaksi palaa viiden vuoden tauon jälkeen Marko Kahilainen, joka toimi tehtävässä vuosina 2009-2013.

Pelien alkamisajat muuttuvat. Viikonloppupelit (lauantai, sunnuntai ja arkipyhät) alkavat jatkossa klo 17.00. Viikolla (maanantai-perjantai) alkamisaika on entiseen tapaan klo 18.30. Tällä pyritään palvelemaan katsojakuntaa paremmin.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95